Liviu Harbuz: primarul Chitic are o mentalitate îmbâcsită, care ține orașul pe loc

Președintele PRORomânia filiala Neamț, Liviu Harbuz, l-a taxat pe Dragoș Chitic – primarul municipiului Piatra-Neamț, după ce acesta a făcut o afirmație care nu-și avea rostul, pe subiectul unor copii care se jucau printre blocuri și pentru care, în opinia edilului, ar trebui să fie solicitată Poliția Locală pentru aplicarea de sancțiuni.

Ieșirea cel puțin ciudată a primarului a fost făcută în cadrul audiențelor on-line pe care Dragoș Chitic le-a ținut în cursul zilei de marți, 18 iunie. Acesta a fost întrebat de către o persoană, cum ar trebui să fie rezolvată problema copiilor care folosesc aleile dintre blocuri drept loc de joacă, iar răspunsul, total nefericit, a fost acela că trebuie să intervină Poliția Locală și că aceasta ar trebui să aplice sancțiuni. (Credem că e vorba de acea poliție locală care păzea montarea unor bannere PMP ilegale…)

Publicitate

Reacția lui Liviu Harbuz a fost promptă:

De când lumea și Pământul, generația copiilor cu cheia la gât s-a jucat în jurul blocului. Implacabil, au existat (mai ales la parterul blocurilor) ciufuți care ne alungau, dar am supravietuit și noi, și ei, de generații. Lăsați copiii să fie copii!!!
Iar Poliția Locală să le ofere acestora siguranță, nu proceduri aberante prin care să amendeze inocența copiilor.”

Acesta a mai spus că ”primarul Chitic are o mentalitate îmbâcsită, care ține orașul pe loc. Lipsa lui de viziune duce la involuție! Orașul are nevoie de strategii care să încurajeze copiii și tinerii să rămână sau să se reîntoarcă acasa, nu de ipocrizie pentru câștigarea capitalului electoral pe bază de astupat gropi și montat băncuțe!

Singura opțiune pentru Primarul Chitic (mai nou și condamnat) rămâne pensionarea. Așa poate prinde și pensia specială de primar.”

Reamintim că Liviu Harbuz a fost contracandidatul lui Dragoș Chitic la alegerile locale din iunie 2016, cel din urmă adjudecându-și fotoliul de primar.

Publicitate