Liviu Vârciu a făcut show pe ”Youtube” în timp ce poliția l-a lăsat fără permis (VIDEO)

Prins la volan cu o viteză mult mai mare față de limita legală, pe un drum național din Buzău, Liviu Vârciu a fost sancționat de agenții care l-au oprit.

Vedeta de la Antena 1 a filmat dialogul cu polițiștii, relatează Adevărul, care preia imaginile de pe contul de YouTube al lui Vârciu, notează libertatea.ro.

Vârciu a fost surprins de radar cu 107 km/h la Poșta Câlnău, pe o porțiune de șosea cu limită maximă de viteză de 50 km/h, pe 4 februarie.

Era în mașină alături de soția și de fetița lui. După ce a fost oprit de agenți, Vârciu a început să înregistreze dialogul cu aceștia, după ce i-a cerut agentului permisiunea să pornească filmarea.

Ce-am făcut?
– Ați fost înregistrat de aparatul radar cu 107 km/h în localitate.
– Asta e localitate? Nu e cu 70? Nu?
– Unde ați fost dumneavoastră înregistrat e cu 50. Într-adevăr, de aici încolo e cu 70. Nu știu dacă știți, prevede ca măsură complementară reținerea permisului.
– Și, mai plec de aici, sau…?
– Plecați, cu o dovadă cu drept de circulație de 15 zile și o reținere a permisului de 90.
– Se dă examen?
– Se dă examenul, da, 13 din 15 întrebări, ulterior beneficiaţi de reducere la 30 de zile, după ce promovaţi examenul

Liviu Vârciu a avut apoi un moment în care a crezut că e o farsă totul, în timp ce întindea permisul prin geamul deschis al portierei, spre agent. L-a întrebat zâmbind pe acesta: „Stați. Pe bune, adică e real?”. „Fără nicio glumă. Abaterea e înregistrată video de aparatul radar, ca să știți”.

Realizând că rămâne fără dreptul de a conduce, după ce îi înmânează agentului permisul, talonul mașinii și cartea de identitate, Vârciu începe să le explice fanilor de pe canalul lui de YouTube că a comis-o.