Lucruri ciudate la Târgu-Neamț: PNL bate PSD și Pro România vrea cu USR

A început agitația electorală într-un oraș unde rezultatele alegerilor prezidențiale au adus o surpriză: PSD a pierdut în fața PNL

Liderul PRO România Târgu-Neamț, Vlad Peiu, a anunțat într-o postare pe Facebook, că își dorește o nouă „orientare” a organizației pe care o conduce spre USR.

Acesta și-a exprimat nemulțumirea față de direcția pe care o dă Victor Ponta, liderul partidului.

Deși îi port un respect deosebit domnului Liviu Harbuz, liderul nostru județean, pe care îl consider și voi continua să îl consider prieten, colaboarea noastră în limitele trasate de la București de către Victor Ponta, care pare ca și-a pierdut complet mințile și orice urmă de bun simț, nu mai poate continua.”, este mesajul lui Vlad Peiu.

Acesta a mai completat că „în urma consultărilor pe care le-am avut cu colegii mei, echipa Pro România Tîrgu Neamț a decis să aleagă un alt drum, aceasta însemnând fie un alt partid, fie o construcție nouă, de la zero. Nu vă ascund faptul că am avut o întâlnire cu reprezentanți ai USR.” (întreaga postare poate fi citită AICI)

Președintele PRO România Neamț, Liviu Harbuz, a transmis pentru realitateadeneamt.net că le respectă decizia tinerilor din Târgu-Neamț, dar că „se pare că nu au înțeles strategia actuală a liderului PRO România. Poate că lipsa lor de experiență politică i-a determinat să ia decizii la impuls…”.

O reacție a avut și liderul USR Neamț, Iulian Bulai, care exclude această posibilitate.

Președintele USR Neamț, Iulian Bulai a avut o discuție informală cu  Vlad Peiu, întâlnire la care a participat și conducerea USR Târgu-Neamț, dar nu a fost niciodată pusă în discuție venirea unei întregi organizații spre USR din partea niciunei formațiuni politice.

Mai mult decât atât, în acest moment, nu există nicio adeziune din partea lui Vlad Peiu către USR Neamț pentru a fi supusă validării sau pentru a primi derogare.

Publicitate