Ludovic Orban ne-a trimis-o pe Oana Bulai înapoi, acasă

Premierul Ludovic Orban a început demiterile secretarilor de stat din ministere și a consilierilor de stat. Astfel, în cursul zilei de astăzi, 32 de secretari de stat, trei subsecretari şi trei consilieri de stat au fost daţi afară, dintr-un foc.

Printre aceștia se numără și Oana Gianina Bulai, nemțeanca promovată de Ionel Arsene pe postul de consilier de stat la cabinetul primului-ministru.

Publicitate

Deși era de așteptat ca aceasta să-și depună demisia de onoare odată cu plecarea Vioricăi Dăncilă, ea a preferat să fie dată afară de Ludovic Orban, noul premier.

Sau poate se aștepta să nu fie trimisă acasă, ci salvată de persoane ”apropiate” noului Guvern. Cine poate ști, încurcate și întunecate sunt cărarile politicii uneori.

De altfel, premierul Ludovic Orban a anunţat încă din prima şedinţă de guvern că „abia aşteaptă să facă febră musculară” la mână de la semnat decizii de demitere și că toți oamenii numiți politic de către fostul Guvern vor fi dați afară.

În lista celor 38 demiși nu apare fiica senatorului PSD Emilia Arcan, care ocupa funcția de subsecretar de stat, vicepreședintele Agenției Naționale a Funcționarilor Publici și nici Remus Munteanu, secretarul de stat de la Ministerul Tineretului și Spotului. Probabil vor fi în „lotul” următor.

Publicitate