Maia Sandu a stat la coadă, la Vama Leușeni, pentru vacanța din România

Maia Sandu a stat la coadă, la Vama Leușeni, ca să intre-n România, unde a venit într-o scurtă vacanță, în week-end, susține realitatea Moldova.

“În timp ce ultimii adunau pașapoartele de la automobilele care au format coadă, marea surpriză a venit de la un mijloc de transport care aștepta în rând. În automobil nu era nimeni altcineva decât șefa statului, Maia Sandu“, scrie Realiatea Moldova.

Potrivit acestui site, angajații frontierei au insistat de câteva ori ca ea să treacă frontiera pe un culoar special, dar aceasta și-a continuat drumul așteptându-și rândul.

„Erau multe mașini în rând, iar în timp ce un colaborator al Poliției de Frontieră aduna actele oamenilor, a observat-o și pe Maia Sandu. I-au propus să treacă cu mașina fără a sta în mulțime, însă aceasta a refuzat din start”, a spus un angajat al frontierei, pentru Realitatea Moldova.

„Au mers și alți doi colegi și i-au propus același lucru, să treacă pe un culoar separat, să nu stea în rând, iar în scurt timp vor fi gata și actele. Însă au primit același răspuns”, a mai adăugat sursa.

Duminică, Maia Sandu a postat pe contul ei de Instagram o poză în care aceasta se află pe Vârful Moldoveanu, cel mai înalt din România, situat în Masivul Făgăraș, județul Argeș.

sursa: newsweek.ro