Manelist celebru, sechestrat la o nuntă și pus să cânte până la epuizare!

Cunoscutul interpret de muzică de petrecere, Sorinel Copilul de Aur, a trăit clipe de coșmar la o nuntă organizată în Craiova. Potrivit informațiilor celor de la spynews.ro, artistul a fost sechestrat timp de 12 ore și obligat să cânte fără încetare de către participanții la eveniment.

Petrecerea, inițial planificată ca un eveniment festiv, s-a transformat rapid într-un coșmar pentru Copilul de Aur. Desfășurată sub egida unui grup de interlopi cunoscuți în Craiova, nunta a devenit un loc al abuzurilor, iar artistul a fost ținut în captivitate și forțat să presteze pe scenă timp îndelungat.

Publicitate

Cu toate că programul său s-a încheiat de mult timp, Sorinel Copilul de Aur a fost constrâns să ofere un spectacol neîntrerupt, sub presiunea petrecăreților, care au amenințat cu violența.

Sursele dezvăluie că în mijlocul acestei atmosfere tensionate se afla și Nicolae Guță, un alt interpret de muzică de petrecere, care ar fi fost martor la tratamentul abuziv aplicat lui Copilul de Aur.

Deși ar fi dorit să apeleze la autorități pentru a-și cere ajutorul, Sorinel Copilul de Aur s-a temut de posibila răzbunare a interlopilor. Această experiență traumatizantă aduce în prim-plan îngrijorări serioase privind siguranța artiștilor implicați în astfel de evenimente și ridică semne de întrebare cu privire la regulile și standardele de siguranță la astfel de întâlniri sociale.

Publicitate