Manelist reținut după ce și-a snopit în bătaie amanta, lângă o stație Peco!

Un incident grav a avut loc pe 23 mai 2024, când un manelist și-a pierdut total cumpătul în timp ce se afla în mașină cu amanta sa.

Conflictul dintre cei doi a degenerat, iar femeia a fost agresată fizic, având norocul de a se afla în proximitatea unei benzinării, unde a reușit să ceară ajutor.

Poliția a oferit detalii despre acest incident șocant. Conform unui comunicat al Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 18 Poliție, pe 24 mai 2024, a fost reținut un bărbat de 23 de ani, cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe.

„La data de 23 mai 2024, Secția 18 Poliție a fost sesizată de către un angajat al unei stații peco, despre faptul că o femeie ar fi solicitat ajutor, după care ar fi plecat”, se arată în comunicat. Polițiștii au demarat imediat cercetările, identificând victima, o femeie de 27 de ani, care ar avea o relație cu agresorul.

În urma cercetărilor, s-a stabilit că, în jurul orei 05:00, în timp ce se aflau în apropierea unei benzinării din Sectorul 5, bărbatul a bruscat-o în repetate rânduri pe femeie și a agresat-o, provocându-i suferințe fizice.

Pe 24 mai, bărbatul a fost depistat și condus la audieri. Ulterior, a fost reținut pentru 24 de ore, iar pe 25 mai, instanța a dispus măsura arestului la domiciliu pentru 30 de zile. La data de 31 mai, măsura a fost înlocuită cu arestul preventiv pentru aceeași perioadă.

Cercetările continuă sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe. Poliția a subliniat că punerea în mișcare a acțiunii penale este un proces reglementat de Codul de procedură penală și că acesta nu înfrânge principiul prezumției de nevinovăție.

Acest caz readuce în discuție problema violenței domestice și necesitatea de a oferi sprijin și protecție victimelor unor astfel de abuzuri.

Publicitate