Mare ghinion! Un radar neinscripționat a fost lovit de o cisternă într-un sens giratoriu – VIDEO

Un accident rutier a avut loc astăzi, 27 iulie, în jurul orei 13:20, în Piatra-Neamț, într-un sens giratoriu, unde o autospecială de poliție a fost lovită de o autocisternă. Din fericire, evenimentul s-a soldat doar cu pagube materiale, informează stirineamt.ro.

Potrivit declarațiilor poliției, incidentul s-a produs atunci când un tânăr în vârstă de 23 de ani, din localitatea Dămuc, conducea o autoutilitară (autocisternă) pe strada Dimitrie Leonida din Piatra-Neamț și ar fi acroșat autospeciala de poliție care se deplasa pe prima bandă în sensul giratoriu.

Publicitate

Din păcate, autocisterna și-a continuat drumul după impact, conform imaginilor video apărute pe rețelele de socializare.

La fața locului au intervenit forțele de poliție pentru a investiga circumstanțele exacte ale accidentului. Din fericire rezultatele testelor au fost negative, indicând faptul că niciunul dintre șoferi nu se afla sub influența alcoolului.

În urma analizei evenimentului, conducătorul auto în vârstă de 23 de ani a fost sancționat contravențional cu o amendă în valoare de 580 de lei.

După incident, autoritățile au atras atenția asupra sensurilor giratorii din zonă și au menționat că dimensiunile benzilor de circulație nu par a fi conforme cu reglementările legale. Acest aspect poate reprezenta un risc pentru producerea unor accidente similare în viitor. Astfel, șoferii sunt sfătuiți să fie mai atenți și să respecte regulile de circulație în astfel de intersecții, pentru a evita astfel de evenimente nedorite.

Din fericire, de această dată, incidentul s-a soldat doar cu pagube materiale, însă autoritățile subliniază importanța prudenței și responsabilității la volan pentru a asigura siguranța în trafic.

Publicitate