Mare necaz, după ce lui Dorian Popa i s-a interzis accesul cu Cheluțu într-un restaurant!

De 1 Decembrie, Dorian Popa a concertat la Câmpia Turzii. Însă, a fost și la Salina Turda, ca să viziteze cel mai spectaculos loc subteran de pe planetă, după cum l-au caracterizat diverse publicații de specialitate.

La ieșire, a vrut să ia masa la un rstaurant din apropiere, însă s-a răzgândit în momentul în care i s-a interzis să intre cu animalul de companie, cățelul Cheluțu. El a povestit totul pe Instagram, acolo unde este urmărit de sute de mii de fani.

„Băi, fraților, am început ziua asta atât de încântat, cât de frumos e pe la salină, pe aici prin Turda. Ne-a fost recoamndat să mâncăm la (…) lângă salină. Bă, și nici n-am intrat bine că vine o doamnă care, e drept, după doar ”bună ziua” – nu vreau să mint, a zis ”bună ziua”, dar atât – direct ”la noi nu este voie cu animale înăuntru”.

Bă, fraților, nu îmi place să fac story-uri din astea, știți că nu vedeți la mine story-uri din astea, dar când aud de oameni cărora nu le plac animalele …. Și am spus în felul următor ”La mulți ani, doamnă! La mulți ani, România!” și am plecat, evident.

Bă, ce suflet să ai să dai afară un animăluț din restaurant?! Chiar dacă e mic Cheluțu, și dacă era un câine mai mare, cum să-l dai afară?! România, trezește-te!”, a spus Dorian Popa, conform wowbizz.ro.