Margherita, în rol de ”mardeiaș”: a bătut două angajate de la o firmă de imobiliare

Margherita, fiica Vioricăi și a lui Ioniță de la Clejani, a fost implicată într-un scandal miercuri, 16 septembrie, în sediul unei firme de imobiliare din București.

Ea le-a agresat pe două dintre angajatele companiei. Surse din poliție au confirmat pentru Libertatea că pe numele artistei a fost deschis un dosar penal pentru amenințare, lovire și alte violențe, scriu cei de la libertatea.ro.

Publicitate

Margherita are o croitorie în apropierea firmei de imobiliare, unde se duce, uneori, pentru a discuta cu cei care i-au facilitat cumpărarea unui apartament.

De data aceasta însă, discuțiile ar fi degenerat. Nu sunt cunoscute, încă, circumstanțele de la care a plecat scandalul, dar, se pare, vedeta a zgâriat-o pe una dintre angajate, iar celeilalte i-a adresat amenințări.

Angajatele au sunat la 112 ”Te distrug, te dau afară, îți distrug viața!”, ar fi urlat fiica Clejanilor. În urma conflictului, angajatele au apelat numărul de urgență 112, iar polițiștii au intervenit la fața locului.

La momentul apariției forțelor de ordine, Margherita nu mai era la locul scandalului. Anchetatorii urmează să analizeze imaginile captate de camerele de luat vederi, iar Margherita va fi chemată pentru a da declarații referitoare la incidentul în urma căruia va fi întocmit și un dosar penal pentru lovire și alte violențe și amenințare.

Potrivit unui comunicat al Poliției Capitalei, ”la data de 16 septembrie, în jurul orei 14:00, prin apel 112, Secția 1 Poliție a fost sesizată cu privire la un conflict dintre o femeie și angajatele unei societăți comerciale.

La locație au sosit polițiștii care au luat legătura cu angajatele firmei, femeia care ar fi fost implicată nemaifiind prezentă la fața locului. În cauză polițiștii au întocmit un dosar sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire și alte violențe și amenințare, iar cercetările continuă pentru stabilirea împrejurărilor care au condus la producerea evenimentului”.

Publicitate