Marian Godină, despre Denisa şi Flick: ”Vedete cu figuri pe mațul gol. V-ați învățat cu mocangeli”

Cunoscutul polițist Marian Godină, scriitor și vedetă pe rețelele de socializare, cu peste 600.000 de urmăritori doar pe Facebook, îi critică și ironizează pe soții Sebastian, zis și „Flick – Domnul Rimă”, și Denisa Filcea, în contextul scandalului cu pozele de la botezul fiicei lor, pe care cei doi nu le-au primit de la o fotografă ucraineancă, nemulțumită de colaborare și de banii primiți.

Atât Denisa Filcea cât și fotografa Diana Tarasova au publicat pe conturile lor povești divergente despre experiența botezului Evei Maria, fiica Denisei și a lui Flick, notează ebihoreanul.ro.

În timp ce artista ucraineancă susține că nu a fost plătită cum ar trebui pentru orele pierdute la eveniment, primind 150 de euro, în loc de 400 de euro, Denisa Filcea susține că, de fapt, cei 150 de euro au fost conveniți anterior pentru eveniment, iar că timpul în plus pe care a fost nevoită fotografa să-l aloce evenimentului a fost cauzat de vremea rea care a prelungit durata de deplasare spre și dinspre locul unde s-a ținut botezul.

Scandalul care a atras atenția multora a fost comentat și de polițistul Marian Godină. Pe pagina de Facebook a Denisei, unde aceasta a publicat un videoclip cu explicații privind situația controversată, polițistul i-a criticat dur pe Denisa și pe Flick, spunând că vor să primească servicii gratuit și că, prin prisma faptului că sunt influenceri, s-au obișnuit cu „mocangeli”.

„Vedete cu figuri pe mațul gol. Auzi la ea, are fotograf personal la evenimente, dar apoi vrea foto la botez cu 100 de euro. V-ați învățat la mocangeli, aveți impresia că totul vi se cuvine gratis. I-ai mai și zis că o ruinezi dacă vrei și că bad people can make bad things, ești mare sculă tu… La muncă! Iar poze moca poți face cu telefonul”, a scris Marian Godină pe Facebook.

Ulterior, orădeanca a restricționat comentariile la acea postare pe pagina ei, astfel că mesajul lui Godină nu mai este vizibil. România TV a publicat, însă, o captură de ecran (foto jos) care arată reacția polițistului.