Mașina unei șoferițe de 22 de ani a fost lovită în plin de o ambulanță! – VIDEO

O tânără șoferiță a scăpat cu viață în urma un grav accident rutier produs miercuri după-amiază în Iași. Evenimentul s-a desfășurat în zona pasajului Nicolina, unde mașina condusă de femeia de 22 de ani a fost lovită în plin de o ambulanță, răsturnându-se în apropierea trotuarului.

Înregistrarea incidentului a fost surprinsă de o cameră de supraveghere.

În urma impactului violent, tânăra a suferit multiple răni și traumatisme, printre care se numără un traumatism cranio-cerebral, contuzie toraco-abdominală și plăgi tăiate. În ciuda rănilor, ea a încercat să iasă singură din mașină, însă nu a reușit. Un medic rezident, martor al accidentului, a intervenit imediat acordându-i primul ajutor până la sosirea salvatorilor.

Publicitate

Echipaje de intervenție și un echipaj de prim ajutor calificat din cadrul ISU Iași au ajuns rapid la locul accidentului. Șoferița a fost scosă din autoturismul răsturnat și transportată de urgență la spital pentru tratament și investigații suplimentare.

Din imagini se poate observa că impactul a avut loc într-o intersecție și că ambulanța avea semnalele luminoase pornite, indicând că se afla în misiune. În momentul evenimentului, ambulanța nu transporta niciun pacient și se pare că se îndrepta spre o intervenție medicală.

Potrivit informațiilor oferite de reprezentanții ISU Iași, în urma accidentului a rezultat o singură victimă, respectiv șoferița, care era conștientă și nu a rămas încarcerată în mașină. Echipajul medical a preluat-o imediat și a asigurat transportul la spital pentru îngrijiri suplimentare.

Polițiștii din Iași continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate circumstanțele în care s-a produs accidentul. Imaginile surprinse de camera de supraveghere vor juca un rol important în investigație, ajutând la determinarea cauzelor și responsabilităților implicate în acest tragic incident rutier.

Publicitate