McDonald’s și-a deschis un restaurant în câmp, fără curent și fără clienți! – VIDEO

Un recent restaurant McDonald’s deschis în urmă cu doar o săptămână în Saint-François, Quebec, a captat atenția pe rețelele de socializare datorită locației sale neobișnuite în mijlocul unei zone rurale, înconjurat de terenuri agricole.

Situat la 8075 Avenue Marcel-Villeneuve, acest McDonald’s se distinge prin faptul că nu pare să fie conectat la rețeaua electrică, funcționând cu ajutorul unui generator.

Un localnic, tiktokerul @thumbs.up.canuck, a surprins într-un scurt clip vizual acest fenomen, arătând cum fast-food-ul celebru este literalmente în mijlocul unui câmp agricol. Clipul, care a fost vizualizat de zeci de mii de ori, a declanșat speculații și teorii ale conspirației online.

„Este înconjurat de ferme și nici măcar nu există încă electricitate. Funcționează naibii locul ăsta nenorocit pe un generator! E o nebunie!” a declarat tiktokerul, adăugând o notă de surpriză și mister în privința alegerii locației.

Teoriile ale conspirației au început să circule pe internet, sugerând că McDonald’s ar fi ales această locație strategică pentru că ar avea informații privilegiate. Unii cred că compania ar ști ceva ce restul lumii nu știe, indicând că terenurile din jur urmează să fie vândute unor dezvoltatori, transformând zona într-un cartier rezidențial. Astfel, McDonald’s ar fi acționat înainte ca prețurile terenurilor să crească semnificativ.

„Atunci știi ce urmează să se întâmple, nu l-ar fi pus acolo degeaba”, a comentat un utilizator TikTok, sugerând că McDonald’s ar fi luat o decizie anticipată în privința evoluției imobiliare a zonei.

Cu toate acestea, până în prezent, McDonald’s Canada nu a oferit nicio declarație oficială cu privire la alegerea neobișnuită a locației pentru acest restaurant, alimentând și mai mult speculațiile și misterul din jurul fast-food-ului aflat în mijlocul naturii.

 

@thumbs.up.canuck McDiesel fumes #mcdonalds #crazy ♬ original sound – thumbs.up.canuck

Publicitate