Medic veterinar surprins când oprește ambulanța și abandonează un cățel pe câmp! – VIDEO

Un incident șocant s-a petrecut recent în comuna Ghiroda din județul Timiș, când un medic veterinar a fost surprins în timp ce abandona un cățel pe un câmp, în timp ce acesta ar fi trebuit să primească îngrijire.

Agenții Poliției Locale Ghiroda au intervenit prompt în urma semnalelor primite de la camerele de supraveghere, iar medicul a fost amendat cu suma de 1.500 de lei pentru cruzime față de animale.

Publicitate

Incidentul a avut loc astăzi, atunci când o ambulanță veterinară a fost observată într-o manieră suspectă pe un drum accidentat din zonă. În urma mașinii a fost lăsat cățelul, care a fost găsit într-o stare de anxietate și confuzie.

Potrivit surselor, în mai puțin de cinci minute de la abandonul cățelului, medicul veterinar a fost contactat pe numărul de telefon marcat pe ambulanță.

Reprezentanții Poliției Locale Ghiroda au reacționat rapid și au impus o amendă de 1.500 de lei medicului veterinar responsabil pentru abandonul patrupedului. În plus, acesta a fost obligat să se întoarcă la locul abandonului pentru a recupera cățelul și a-i acorda îngrijirea necesară.

Într-o declarație oficială, polițiștii au subliniat că astfel de comportamente sunt ferm descurajate și condamnate, considerându-le forme de cruzime împotriva animalelor. Ei au îndemnat publicul să adopte, să sterilizeze și să aibă grijă de animalele de companie, pentru a preveni astfel de situații nefericite.

surss: tion.ro

Publicitate