Medicii au găsit în stomacul unui bărbat un ciocan, un cuțit, piroane și bani! – FOTO

Caz șocant la Spitalul „Sf. Spiridon” din Iași: Un bărbat de 56 de ani, diagnosticat cu o boală psihică, a ajuns la Unitatea de Primiri Urgențe cu o presupusă plagă înjunghiată în abdomen, dar medicii au descoperit o colecție de obiecte în stomacul său.

Potrivit informațiilor furnizate de Ziarul de Iași și preluate de Digi24.ro, bărbatul a susținut că s-a înjunghiat accidental în timp ce încerca să taie o felie de salam.

Publicitate

Însă, intervenția medicală a dezvăluit o situație mult mai gravă, deoarece din stomacul pacientului au fost scoase obiecte diverse, inclusiv partea metalică a unui ciocan, o lamă de cuțit, piroane, bancnote rulate de un leu și alte obiecte din metal, cauciuc și plastic.

Echipa medicală care l-a operat a constatat că bărbatul are o patologie psihiatrică și că acesta fusese externat recent de la Institutul de Psihiatrie.

Dr. Diana Cimpoeșu, șefa UPU-SMURD Iași, a confirmat incidentul și a precizat că pacientul din localitatea Bârnova a fost preluat de un echipaj TIM, cu o plagă înjunghiată abdominală, și că a fost diagnosticat cu o boală psihiatrică în trecut.

Cazul a șocat personalul medical și a ridicat întrebări cu privire la gestionarea pacienților cu afecțiuni psihiatrice și necesitatea monitorizării și tratamentului corespunzător. O anchetă este așteptată pentru a clarifica circumstanțele cazului și pentru a preveni astfel de situații nefericite în viitor.

Publicitate