Mega-petrecerea de Halloween de la Castelul Bran a avut loc fără Elon Musk și Angelina Jolie!

Mega-petrecerea de Halloween de la Castelul Bran a avut loc duminică seară, dar Elon Musk, cel mai bogat om al planetei, nu a participat. Nici Angelina Jolie, anunţată şi ea pe lista invitaţilor, nu şi-a făcut apariţia, notează observatornews.ro.

„Încă din septembrie 2021, mai multe firme foarte importante de pază și securitate din străinătate au venit să inspecteze Castelul de la Bran”, a declarat un oficial din Ministerul de Interne pentru Libertatea.

Un alt om important din cadrul MAI spune că Elon Musk nu a intrat pe teritoriul României: „Elon Musk nu a fost în România. Nici Angelina Jolie nu a intrat în România”. Fiind cetăţeni americani, cei doi ar fi avut parte de o atenţie specială şi ar fi apărut în evidenţele Ministerului de Interne indiferent de modul prin care ar fi ales să treacă frontiera.

Fondatorul PayPal şi partenerul lui, miliardarul Matt Danzeisen, ar fi fost de fapt organizatorii petrecerii de la Castelul Bran. Alături de ei au participat unii dintre cei mai bogaţi oameni ai planetei, avocaţi, antreprenori, dar şi vedete internaţionale sau de la Hollywood.

Angelina Jolie, una dintre cele mai vânate de paparazzi, a fost văzută și fotografiată, în weekend, în Los Angeles, în timp ce mergea la cumpărături, alături de fiica ei de 14 ani, Vivienne.

În loc să fie la stâna de la Bran, Jolie și Vivienne s-au oprit la magazinul ”Gelson’s Market” din cartierul Los Feliz , din Los Angeles, după cum scrie tabloidul britanic DailyMail.

Și mai spun jurnaliștii britanici c-a ieșit la cumpărături la reîntoarcerea în State după ce făcuse o vizită umanitară în zonele lovite de inundații în Pakistan.