Membrii din conducerea AUR Piatra-Neamț au demisionat în bloc! ”Lăsați toți escrocii să intre în AUR”

Marius Loredan Popa, coordonatorul AUR Piatra-Neamț a anunțat demisia din cadrul acestei formațiuni politice, alături de întreaga conducere a organizației municipale.

Acesta a dus acuze conducerii centrale a partidului care a impus drept candidat la primăria municipiului Piatra-Neamț un traseist politic, fost membru ANR în 2016 și PNL în 2020.

Publicitate

Este vorba de Marius Vasile Apopei, un apropiat al fostului președinte PNL Mugurel Cozmanciuc, care acum a fost impus drept candidat, fără a avea acceptul membrilor AUR Piatra-Neamț, cei care de ani de zile au construit organizația locală.

”Urmare a ședinței de seara trecută a Biroului de conducere local și a Biroului de conducere Județean, mi-a fost prezentat candidatul AUR la primăria Piatra-Neamț, în persoana domnului Marius Vasile Apropei.

După cum probabil știți, în urma numeroaselor mele declarații, această organizație AUR din municipiul Piatra-Neamț a fost construită în totalitate oameni de calitate, oameni onești, oameni care nu au mai făcut politică niciodată și care a fost dispuși să pună umărul la muncă, în conformitate cu principiile și pilonii AUR.

Și aici mă refer la ceea ce a reprezentat AUR înainte de episodul ”lăsați toți escrocii să intre în AUR”.

Organizația AUR Piatra-Neamț și nu susține și nu dorește să se asocieze cu domnul Marius Apopei în niciun fel. Nu putem susține un om care ne-a fost impus de la București, un om care nu a făcut nimic pentru această organizație.

Pentru organizația PiatraNeamț de punct de vedere meritocratic este zero. Nu putem susține un om care s-a plimbat prin trei partide politice diferite în ultimele trei cicluri de alegeri: ANR în 2016, PNL în 2020 și AUR în 2020.

Impunerea unui candidat de la sediu central din București fără acordul membrilor din filiale și organizații contravine statutului AUR care este încărcat în picioare de către mai marii partidului.

În consecință, doresc să vă informez că demisionez din funcția de coordonator al Organizației AUR Piatra-Neamț și de asemenea demisionez din partidul AUR.

Toți membrii Biroului de conducere local demisionează din funcțiile deținute și de asemenea demisionează din AUR. Împreună cu noi, de aseară și până astăzi dimineață avem încă 67 de demisii, însă în următoarele zile ne așteptăm ca în jur de 90% din membrii organizației AUR Piatra-Neamț să demisioneze.” – a transmis prin intermediul unui clip video, Marius Loredan Popa, coordonatorul AUR Piatra-Neamț.

Publicitate