Micul dejun al unei femei care a reușit să slăbească 45 de kilograme! – VIDEO

O utilizatoare TikTok a devenit virală după ce a împărtășit rețeta unui mic dejun care, spune ea, a ajutat-o să slăbească 45 de kilograme. Micul dejun, simplu și sănătos, constă în pâine prăjită cu avocado, acoperită cu un ou fiert perfect, brânză parmezan topită și un strop de sos iute.

Potrivit revistei SheFinds, această combinație nu doar că oferă o senzație de sațietate, dar este și plină de nutrienți esențiali care ajută în procesul de slăbire. „Pe o singură felie mică de pâine ai suficiente calorii și substanțe nutritive pentru a ajunge până la prânz și te simți bine”, explică dr. Freeman, director la National Jewish Health din Denver.

Avocado, ingredientul principal al acestui mic dejun, este recunoscut pentru multiplele sale beneficii pentru sănătate. Acesta conține șase grame de grăsimi nesaturate, care sunt asociate cu un risc redus de boli cardiovasculare. Spre deosebire de grăsimile saturate, care cresc riscul de afecțiuni cronice, grăsimile nesaturate sunt benefice pentru inimă și vasele de sânge.

Studiile arată că un consum regulat de avocado, de două ori pe zi, ca parte a unei diete sărace în grăsimi saturate și colesterol, poate reduce nivelul de colesterol total și LDL din sânge.

De asemenea, un studiu efectuat pe peste 55.000 de persoane a relevat că cei care consumau regulat avocado aveau o greutate corporală mai mică decât cei care nu includ acest fruct în dieta lor.

Această rețetă de mic dejun nu este doar delicioasă, ci și o opțiune sănătoasă pentru cei care doresc să slăbească și să mențină un stil de viață echilibrat.

 

@dreavazquez the parmesan cooked into the egg😩 must #foryou #fyp #easyrecipe #weightloss #weightlossjourney #foryoupage #fypシ #lowcalrecipe #lowcal #weightlossfood ♬ get him back! – Olivia Rodrigo

Publicitate