Mihai Trăistariu vrea să se criogeneze și își păstrează averea pentru când va fi readus la viață

Cântărețul Mihai Trăistariu a declarat recent că își propune să continue investițiile în imobiliare, adăugând câte un apartament anual la cele șapte pe care deja le deține.

Cu toate acestea, artistul și-a îndreptat atenția și către viitorul moștenirii sale, având în vedere că nu are copii și dorind să prevină eventualele dispute familiale.

Publicitate

Mihai Trăistariu, preocupat de soarta averii sale după moarte, a declarat că își dorește să împartă o parte din aceasta cu copiii săi, în cazul în care îi va avea, dar are și proiecte filantropice în plan. Artistul intenționează să contribuie la construirea unui centru de cercetare dedicat bolnavilor de cancer și unul pentru animale.

”Am văzut ce se întâmplă după moartea cuiva… La Paula Iacob, la Dolănescu, la Mîțu Stoian. Când văd așa ceva, mă gândesc imediat la mine. Dar eu ce o să fac? Eu sunt familist. Maică-mea au fost 15 frați, taică-miu au fost zece. Noi suntem patru. Mie îmi plac copiii, iar dacă voi avea, le va rămâne și lor. Dar nu o să le las totul”, a declarat artistul.

Mihai Trăistariu a subliniat că nu dorește ca moștenirea sa să devină subiect de dispute și a menționat că ar putea introduce clauze specifice în testament, cum ar fi accesul la avere doar la vârsta de 40 de ani sau contribuții la proiecte filantropice. „Mai întâi să vadă cum e să muncești!”, a subliniat el.

Într-un alt gest inedit, artistul a dezvăluit intenția de a se criogena în viitor și de a-și păstra bunurile pentru un eventual revenire la viață. „Mă întreabă prietenii cui las toate casele. Dar… mi le las mie. Vreau să mă criogenez și să mă întorc peste o mie de ani”, a afirmat Mihai Trăistariu.

Chiar dacă o asemenea clauză testamentară nu este comună în România, artistul este hotărât să găsească notarul potrivit pentru a-i ajuta să-și implementeze planurile ambițioase.

sursa: 3dots.ro

Publicitate