Misiune specială a ambulanței: avea de încărcat pe targă câțiva saci cu cartofi din piață! – FOTO

Misiune „specială” cu ambulanța la Iași, după ce au fost încărcați mai mulți saci de cartofi în loc de pacienți pe targă, informează bzi.ro.

În data de 17 martie 2023, la Piața CUG a fost identificată o „misiune” specială. Angajații SAJ au vrut să-și facă cumpărăturile în timpul serviciului, dar au fost văzuți de către cei din jur.

Martorii scenei s-au arătat revoltați de gestul ambulanțierului, pentru că în acest timp ar putea fi vorba despre viața unui om, care nu este salvată. Medicul Angelica Hristea, managerul SAJ, a transmis reporterilor BZI că angajații sunt deja cercetați disciplinar.

„Eram la piață, pentru că trebuia să-i fac cumpărături mamei mele, care săptămâna trecută era să moară. Am sunat la ambulanță și în vreo 40 de minute au ajuns, iar astăzi observ această mașină care își achiziționează saci de cartofi în timpul programului. Pacienții care au nevoie de ei pot aștepta, nu? Mi se pare inadmisibil”, spune o femeie care a observat situația din Piața CUG.

Reporterii BZI au luat legătura cu managerul de la SAJ Iași pentru a obține un punct de vedere. Aceasta a transmis că acest lucru nu este normal și au luat la cunoștință gafa pe care au făcut-o angajații, fiind deja cercetați disciplinar.