Misterul bătrânului dispărut fără urmă în 1991 și revenit acasă după 30 de ani, îmbrăcat în aceleași haine! – FOTO

Vasile Gorgoș, bărbatul care a dispărut fără urmă în 1991 la vârsta de 63 de ani, a reapărut în mod misterios în satul izolat Călugăreni din Munții Carpați, în anul 2021.

După trei decenii, bătrânul de 93 de ani a fost găsit îmbrăcat în aceleași haine pe care le purta în ziua dispariției sale, alimentând un mister care a devenit viral în presa străină.

Publicitate

Cazul lui Vasile Gorgoș a atras atenția presei internaționale, generând speculații și teorii ale conspirației. Cu toate acestea, după o investigație amănunțită, a ieșit la iveală o poveste uimitoare.

Se pare că, după dispariția sa în 1991, Vasile Gorgoș a ajuns în satul Călugăreni, un loc izolat și greu accesibil. Acolo, bătrânul a trăit într-o comunitate mică și aproape autarhică, complet separat de lumea exterioară. Locuitorii satului, uimiți de apariția lui neașteptată, au fost cei care au alertat autoritățile și presa locală.

Deși dezorientat și cu amintiri parțiale, Vasile Gorgoș a reușit să-și recunoască fiul și să ofere informații despre viața sa din ultimele decenii. El a povestit că în tot acest timp a trăit în Călugăreni și a fost integrat în comunitatea locală. De asemenea, a menționat că soția sa a decedat în această perioadă și că a trăit din agricultură și resursele satului.

Familia lui Vasile Gorgoș, care credea că a murit de mult timp, a fost profund șocată de întoarcerea lui. Acum, aceștia încearcă să înțeleagă cum a supraviețuit bătrânul în această comunitate izolată și de ce a purtat aceleași haine timp de 30 de ani.

În seara de 22 august, Verona Lungu, o localnică din satul Buhocel, a auzit mai multe bătăi în poartă.

„Am auzit o mașină care a oprit, după care au început câinii să latre. Imediat, zarvă mare la poarta mea, dar nu am ieșit. După aproximativ o oră, timp în care bătrânul a tot strigat, un vecin, de la câteva case distanță, și-a făcut curaj și a venit să vadă ce se întâmplă. Era Vasile Gorgoș, despre care știam că a murit ”, povestește Verona Lungu.

La scurt timp, femeia l-a luat pe bătrân de braț și au mers la familia lui nea Vasile, acolo unde a venit cumnata bătrânului.

„Stătea pe o bancă și se sprijinea într-un băț. L-am luat de braț și am mers cu el la poarta fiului și a nurorii sale. Când am ajuns la poartă, am strigat-o pe Mariana (n.r. nora bătrânului) să vină să vadă minunea”, a adaugat Viorica Gorgoș pentru Gândul.ro.

Investigațiile continuă în încercarea de a elucida misterul dispariției și reîntoarcerii lui Vasile Gorgoș, iar presa internațională a amplificat acest caz în lumina descoperirilor recente. Teoriile conspirației abundă, începând de la posibilitatea unui experiment secret până la ipoteza unei călătorii în spațiu.

Înregistrări video ale întâlnirii dintre Vasile Gorgoș și familia sa au fost distribuite pe rețelele de socializare, generând un val de emoții și comentarii. Întregul caz a captat atenția publicului, iar mulți oameni așteaptă cu nerăbdare dezvăluirea misterului care învăluie viața acestui bătrân remarcabil.

Publicitate