Mitică Dragomir a dezvăluit sub ce acuzație a fost arestat în Egipt!

Mitică Dragomir, cunoscut pentru activitatea sa în fotbalul românesc, a dezvăluit un episod incredibil din viața sa, dezvăluind o întâmplare în care a fost arestat în Egipt în urma unei tranzacții cu icre negre.

Acesta a oferit detalii amănunțite despre această experiență neobișnuită și cum a reușit să scape din acea încurcătură, informează fanatik.ro.

Publicitate

Potrivit relatării sale, Dragomir a menționat că totul a pornit de la o discuție telefonică cu fostul fotbalist Puiu Peretz, pe vremea când echipa se afla în cantonament în Cairo pentru un meci la Port Said.

Dragomir a afirmat că a primit indicații să nu discute astfel de chestiuni la telefon, dar a hotărât să îl informeze pe Peretz că va aduce două valize de icre negre.

Însă, evenimentele s-au complicat când actele sale au fost furate rapid de la aeroportul din Tel Aviv. Acest lucru a declanșat o serie de întâmplări neașteptate, în care poliția israeliană a intervenit, dar infractorul a reușit să scape cu banii.

Dragomir a afirmat că a ajuns în Egipt cu valizele pline de bani, pentru că primise 5000 de dolari de la Peretz pentru icrele negre, și că a trecut frontiera cu dificultate.

La graniță, s-a prezentat autorităților spunând că are legături cu un general important din Port Said. Acest lucru a condus la arestarea sa imediată. Cu toate acestea, Dragomir a menționat că a rămas calm, conștient fiind că israelienii nu l-ar lăsa în mâinile autorităților egiptene.

Odată ce a fost implicat numele generalului menționat, situația s-a schimbat radical. Persoanele din conducerea egipteană s-au mobilizat și, după discuții, au fost transportați la Port Said, într-o mașină americană, în cele din urmă fiind eliberați.

Publicitate