Mitică Dragomir, la un pas de încăierare cu Leonardo di Caprio: ”Era să ne repezim pe el, să-l topim cu bătaia”

Fostul șef al LPF, Mitică Dragomir, în vârstă de 77 de ani, a dezvăluit o întâmplare incredibilă petrecută în timpul unei vacanțe la Nisa, Franța, în care a fost implicat într-un incident aproape violent cu celebrul actor Leonardo DiCaprio.

Potrivit relatărilor lui Dumitru Dragomir, incidentul s-a petrecut acum mulți ani, pe Coasta de Azur, în timpul unei vacanțe la Nisa, când el se afla împreună cu familia sa și un grup de prieteni. Într-o întâlnire surprinzătoare, au avut o confruntare cu Leonardo DiCaprio.

Publicitate

În momentul în care soția unui prieten, mare admiratoare a actorului, s-a apropiat de DiCaprio pentru a-i cere o poză, situația a luat o întorsătură neașteptată. DiCaprio, cunoscut pentru rolurile sale din „Inception” sau „Catch Me If You Can”, a refuzat să facă o fotografie și a împins-o agresiv pe aceasta. Gestul său i-a șocat pe toți cei prezenți.

Dumitru Dragomir a mărturisit că, în acel moment, el și prietenii săi au fost extrem de iritați și au luat în considerare o confruntare fizică cu DiCaprio. Totuși, s-au abținut atunci când au observat prezența imponentă a bodyguarzilor care îl însoțeau pe actor.

„Eram la Nisa. Eram mai tineri. Eram la terminalul de avioane private și noi eram vreo 8, dintre care fata unui șef, foarte frumoasă, i-a cerut să facă și ea o poză, cu DiCaprio. Măi, i-a dat un vânt, de era să ne repezim pe el, să-l topim cu bătaia”, și-a amintit Dumitru Dragomir.

„Numai că avea doi mai mari ca noi. Eu eram cu milionari. Când i-am văzut pe ăia prin spatele lui, am mers pe blat. Ce vorbești mă, ce poze…”, a adăugat Dumitru Dragomir.

Publicitate