Mitropolitul Moldovei a citat din Donald Trump, în timpul ceremoniilor religioase de la Iași

Mitropolitul Moldovei Teofan l-a citat pe președintele Americii, Donald Trump vorbind despre locurile de închinare care asigură servicii esenţiale.

Citatul a fost folosit în contextul epidemiei de Covid 19, în discursul ținut de Teofan la ceremoniile de la Iași dedicate Sfintei Cuvioase Parascheva, anunță stiripesurse.ro.

Mitropolitul Moldovei și Bucovinei Teofan a folosit o declarație a președintelui Statelor Unite ale Americii, Donald Trump, despre „locurile de închinare” care asigură „servicii esenţiale”. Citatul a fost folosit când Teofan a vorbit despre epidemia de Covid 19 în timpul ceremoniilor de la Iași dedicate Sfintei Cuvioase Parascheva.

„În faţa epidemiei care ne atinge, medicamentele, spitalizarea, protecţia în diferitele ei forme sunt esenţiale. Ele fac parte din componenţa materială a tratării bolii şi sunt absolut necesare.
Dar aşa cum spunea Preşedintele SUA acum câteva zile, şi locurile de închinare sunt locuri esenţiale care asigură servicii esenţiale…. Un om cu sufletul împăcat, cu mulţumirea sufletească pe care o oferă participarea la un act de credinţă, devine mai rezistent în faţa bolii sau odată cuprins de boală are mai multă tărie de a lupta împotriva ei.
Creştinul adevărat ştie că încredinţarea vieţii unui Dumnezeu iubitor, care a biruit suferinţa şi boala pentru el, reprezintă un izvor nepreţuit de tărie în faţa încercărilor vieţii”, a explicat mitropolitul Moldovei și Bucovinei.”
Publicitate