Moarte ciudată! Tânără de 29 de ani decedată, după ce un sinucigaş a căzut peste ea de la înălţime

Taylor Kahle, în vârstă de 29 de ani, a fost ucisă într-un accident neobișnuit. În timp ce tânăra se plimba pe o stradă din San Diego, un bărbat care a s-a aruncat de pe o clădire a căzut peste ea, informează Romaniatv.ro.

A murit după ce un sinucigaş a căzut peste ea. Un bărbat de a decis să-şi puncă capăt zilelor aruncându-se de pe o clădire înaltă. Din păcate, odată cu zilele lui s-au sfârşit şi zilele unei tinere care trecea pe stradă, scrie www.fox29.com.

Cei care au asistat la teribila scenă spun că tânărul sinucigaş s-a agățat de balustrada unui balcon de la etajul 9 înainte de a cădea pe trotuar, peste femeie.

Kahle a murit la fața locului, iar tânărul a decedat ulterior, la spital. O prietenă apropiată a lui Kahle a declarat pentru postul de televiziune FOX că a primit vestea tragică de la tatăl fetei. „El (tatăl lui Kahle – n.r.) m-a sunat și mi-a spus“, a mărturisit McFarlane, în lacrimi.

O cunosc de nouă ani. Ea i-a adus pe toți pe drumul cel bun. A fost foarte timidă și s-a transformat într-o femeie puternică, de care aveam nevoie mai mult“, a mai spus McFarlane.

Îmi era ca o fiică. Am iubit-o„, a spus McFarlane. „A fost uimitoare. Mai ales în timpul pandemiei, o perioadă foarte grea„, spune McFarlane, care era şi şefa tinerei decedate.

McFarlane a menţionat că avea zile în care lucra şi câte 24 de ore, iar în acele zile nu voia pe altcineva lângă ea decât pe Kahle, mai cu seamă atunci când era vorba despre evenimente deosebit de solicitante.

A fost un om cu adevărat special. Probabil că Dumnezeu a avut nevoie de ea mai devreme„, a conchis prietena femeii decedate.