Moarte suspectă: un milionar român a fost găsit decedat în salonul de bronzare pe care îl deținea!

Moarte șocantă a unui milionar român. Bărbatul a fost găsit decedat, cu fața în jos, în salonul de bronzare pe care îl deținea în Botoșani. Descoperirea a fost făcută de un electrician.

Angajatul a fost apelat de patronul în vârstă de 47 de ani pentru o intervenție. Când a ajuns la fața locului, acesta l-a găsit inconștient pe angajatorul său, în solar.

Omul a sunat rapid la 112 pentru că a crezut iniţial că bărbatul leşinase, însă apoi a observat că bărbatul nu mai respira, potrivit monitorulbt.ro.

Cadrele medicale au încercat să-l resusciteze pe bărbat, dar nu au putut să-l salveze. Bărbatul de 47 de ani, din Botoșani, se numea Gabriel C., era căsătorit și era tatăl unui băiețel.

„La faţa locului a fost dirijat echipajul cu medic al SMURD, însă din păcate nu s-a mai putut face nimic pentru pacient. Acesta era în stop cardio-respirator şi nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarat decesul”, a precizat medicul primar Liviu Stan, coordonator în cadrul dispeceratului integrat SJA-ISU.

Autoritățile din Botoșani au suspiciuni cu privire la faptul că incidentul a fost unul de natură penală. În acest fel, Delia Nenișcu, purtător de cuvânt al IPJ Botoșani, a declarat că s-a deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă și au transportat trupul bărbatului la Institutul de Medicină Legală pentru a i se face necropsia necesară care să-i determine moartea acestuia.