MOMENT JENANT! Dan Barna cheamă un angajat să-i ridice ochelarii căzuți pe jos (VIDEO)

Un moment jenant a avut loc ieri, la Palatul Parlamentului, în timpul ”orei premierului”. Vicepremierul Dan Barna se juca cu ochelarii, i-a scăpat pe jos și a fost solicitat un angajat al Parlamentului să vină și să-i ridice.

După discursul premierului, vine rândul președintelui PSD, Marcel Ciolacu să ia cuvântul. Le ia apărarea minerilor, un subiect la zi, apoi trece la desființarea proiectul de buget al Guvernului.

Discursul este transmis în direct pe mai multe canale de știri. Cadrul se deschide larg, îl cuprinde și pe Dan Barna, care, așezat la stânga lui Florin Cîțu, ascultă și privește concentrat către ochelarii pe care îi ține între degete și cu care se joacă din când în când.

Câteva momente mai târziu, acesta scapă ochelarii din mână. Scena a fost însă sesizată de colega aflată în stânga vicepremierului, care se întoarce și face un semn discret unui angajat al Camerei Deputaților. Dan Barna face și el un semn pentru a-i arăta acestuia unde sunt ochelarii.

Omul trece prin spatele vicepremierului și, după câțiva pași, ochelarii sunt din nou în fața lui Dan Barna. Sigur că evenimentul putea să se consume altfel, Dan Barna mergând și ridicându-și singur ochelarii, cum ar fi și firesc.

Dar ne întrebăm: ce s-ar fi petrecut în spațiul public, pe televiziuni sau pe Facebook, dacă în locul sefului USR s-ar fi aflat Dragnea, Dăncilă, Ponta ori Ciolacu?