Momente dificile pentru Andreea Esca, internată cu Covid-19, iar soțul intubat la ATI

Surse medicale au dezvăluit că soțul Andreei Esca, Alexandre Eram, în vârstă de 50 ani, se află la aceeași unitate medicală unde a fost internată și soția lui, după ce a fost confirmată cu COVID-19. Potrivit acelorași surse, starea omului de afaceri nu este deloc bună și a fost intubat, anunță evz.ro.

Vedeta Pro TV Andreea Esca a publicat un mesaj misterios pe rețelele de socializare, la scurtă vreme după apariția informațiilor potrivit cărora s-ar fi infectat cu noul coronavirus la o petrecere pe plajă.

La scurtă vreme după ce s-a aflat că a fost testată pozitiv pentru noul coronavirus, pe contul de Instagram al vedetei PRO a apărut o fotografie cu un fursec – înfățișând o față zâmbitoare – și o ceașcă de cafea.

Postarea de pe Instagram a strâns, rapid, câteva mii de aprecieri din partea fanilor dar și comentarii de toate felurile. Pe lângă cei care o încurajau și îi doreau însănătoșire grabnică au fost destule mesaje din partea celor care i-au reproșat lipsa de responsabilitate.

Potrivit informațiilor apărute în spațiul public în ultimele zile, Andreea Esca ar fi fost testată pozitiv pentru noul coronavirus și s-ar afla printre salariații postului de televiziune care au contactat infecția.

Andreea Esca ar fi participat la o petrecere pe plajă, la inaugurarea resortului Novum by the Sea și acolo ar fi contactat virusul. La eveniment au fost mai mult de 50 de persoane invitate și se pare că mulși dintre participanți nu ar fi respectat regulile de protecție sanitară impuse de autorități.

Informațiile depsre cazul ei au apărut la două zile după ce Pro Tv a anunțat, într-o notificare că mai mulți angajați au fost infectați cu noul coronavirus, mai precizează cei de la evz.ro.

Publicitate