Momentul neaşteptat în care o femeie găseşte un oposum printre cănile din dulap (VIDEO)

Un fermier din Australia a dat peste un oaspete adorabil în bucătărie. Mare i-a fost mirarea când a deschis uşa dulapului şi a descoperit că un oposum îşi făcuse loc printre cănile sale. Drept răsplată, femeia s-a gândit să îi ofere animalului un biscuit, informează observatornews.ro.

Din imaginile surprinse de către aceasta, se poate observa cum oposumul sta aşezat printre căni, extrem de liniştit, parcă aşteptând să fie găsit. Filmuleţul a fost postat pe TikTok, unde a devenit viral.

Ulterior, fermierul a recunsocut că animalul a stricat totuşi nişte ceşti, dar felul în care s-a comportat după ce a fost descoperit scuză totul, potrivit dailymail.co.uk.

Oposumul este un marsupial mic, nocturn, care se hraneste cu nectar si polen. Este foarte usor si are un stil de viata nespecific mamiferelor. Pana acum, nu s-a gasit vreo fosila asemanatoare oposumului, lucru ce face acest animal unic.

Oposumii sunt cei mai mari marsupiali din emisfera vestica. Acestia mai sunt numiti si „posumi” din comoditate. Dupa Virginia Opossum a fost numit primul animal oposum in anul 1610. Oposum isi are radacinile in cuvantul „aposoum” care inseamna „bestia alba”.

Oposumii dorm in timpul zilei in ascunzatori pe care le parasesc la apus. Corpul lor este adaptat cataratului, avand coada mai lunga decat trupul. Sunt mamifere foarte mici, ajungand la doar 9 cm in lungime si la o greutate de maxim 11 grame, ceea ce inseamna ca orice ramura il poate sustine. Blana lor este maro rosiatica, iar pe burta are o nuanta mai deschisa.