Mugurel Cozmanciuc nu se mai ferește: participă la evenimente electorale ale PSD – FOTO

Zvonurile din ultima perioadă prin care fostul președinte PNL Neamț, Mugurel Cozmanciuc, se pregătește să lepede haina liberală și zgârie ușa PSD, par să se adeverească.

Cozmanciuc, care spunea că este trup și suflet pentru PNL și liberal din frageda-i pruncie, a început să-și dea arama pe față și să se afișeze public cu cei de la PSD.

În cadrul unei lansări de candidați care avut loc în comuna Farcașa, Mugurel Cozmanciuc a venit să-și susțină finul și a stat la loc de cinste printre pesediști.

Nu doar că deputatul liberal nu a participat la lansările de candidați PNL și nu își susține proprii colegi de la Neamț care l-au făcut deputat, dar a acceptat să se pozeze și să stea sub siglele PSD alături de Vasilica Harpa șeful social-democraților nemțeni, Răzvan Cuc sau Oana Bulai.

Faptul că lui Mugurel Cozmaciuc a început să-i placă culoarea roșie și să se apropie de pesediști nu este o noutate, sursele noastre spun că el nu mai are loc pe nicăieri în PNL, nicio organizație nu-l mai susține.

Probabil Cozmanciuc își dorește să mai bifeze un mandat de deputat, de data aceasta schimbând partidul politic și intrând și el în rândul traseiștilor notorii.

Tot din surse apropiate de PSD am aflat că aceasta ar fi purtat discuții serioase cu socia-democrații pentru a fi primit în partid, motiv pentru care i-a asigurat că va muta de la PNL Neamț spre PSD un număr important de primari.

Iată că dintre toate mutările pe care le-ar fi promis, Mugurel Cozmanciuc nu a reușit decât să-și transfere finul, pe Bogdan Țifui, primarul de Farcașa.

Restul primarilor PNL care au fost contactați nici nu au vrut să mai audă de el și de promisiunile lui, preferând să meargă în continuare pe mâna lui George Lazăr și să-l susțină pentru a câștiga șefia C.J. Neamț.

O eventuală trecerea lui Cozmanciuc la PSD este privită cu umor de către liberali, știind cu toții de ce este în stare Cozmanciuc și cum a reușit de fiecare dată să producă haos și scandal continuu între organizații.

În schimb, pentru pesediști ar fi încă o lovitură pe care o primesc după ce sub mandatul lui Vasilica Harpa și Ciprian Șerban au fost primiți în partid o grămadă de traseiști politici de la PNL, PMP sau alte partide.

În niciun an electoral, PSD Neamț nu adus la conducere sau printre candidați atât de mult traseiști politici cum se regăsesc astăzi pe liste, dovadă că președintele Vasilică Harpa preferă să să-și pună Organizația să lucreze pentru personaje venite de la alte partide decât pentru proprii membrii.

Publicitate