”Ne-am atins scopul, ne-am înmulțit destul de mult, e plină planeta de noi… facem mult rău, consumăm multă hrană”

Cântăreața Delia Matache a făcut mărturisiri despre viața personală pe rețelele de socializare. Ea a vorbit despre motivele pentru care nu face un copil. Vedeta este căsătorită de ani buni cu afaceristul Răzvan Munteanu, dar aceștia nu își doresc să aibă un urmaș.

„De ce nu fac? Nu știu, dar cred că ar trebui felicitați oamenii care nu fac, pentru că toată lumea face, suntem foarte mulți și chiar nu mai avem nevoie să fim foarte mulți. Ne-am atins scopul, ne-am înmulțit destul de mult, e plină planeta de noi.

Nu suntem prea simpatici așa, adică facem mult rău, consumăm multă hrană, consumăm foarte multe chestii, facem rău, poluăm. De ce să fac? Încă unul? Nu, frate.

Lasă să nu fie, nu stau eu bine fără stres și fără obligații? Nu plec eu de acasă când vreau și mă întorc când vrea inimioara mea? Nu fac eu în viața asta ce vreau eu? Ba da! Deci, vrei complicații? Fă un copil”, a spus vedeta pe rețelele de socializare.

 

@bubulet4 Delia Matache explica de ce nu isi doreste sa aiba copii#5pasidebine #fy #fyp #fypage #fypシ #fypシ゚viral #tiktok #romania #delia#copil@Fy! ♬ sunet original – Bubulet4