Ne mai miră ceva? Oamenii au stat la coadă pentru oferta vaccin+mici gratis

În Piața Obor din Capitală, oamenii care aleg să se vaccineze vor primi gratuit o porție de mici și o apă plată. Rețeta românească se dovedește a fi una de succes, asta pentru că încă de la primele ore ale dimineții oamenii s-au așezat la cozi.

3 mititei, muștar, două chifle și o apă plată este ”oferta”. Vorbim despre o campanie a unui prmar de la USR, adică partidul celor care condamnau PSD pentru astfel de practici.

”S-a dat drumul la vaccinare în Piața Obor. Încă de la ora 7 când se montau corturile, oamenii au început să se așeze ordonat la coadă.

“Disputele” din societate care ne sunt prezentate zilnic la TV sau pe internet rămân acolo, în mediul virtual. Realitatea e alta. O știm majoritatea dintre noi. Nu există două tabere pro sau anti covid, pro sau anti vaccin. Nicio temă nu ne definește. Suntem toți oameni și avem frumusețea proprie.

Asta se observă cel mai bine în piață, un loc plin de culoare și de arome care adună mereu oameni din toate colțurile societății. Azi mai mult ca oricând. Cu ocazia deschiderii acestui centru de vaccinare, Piața Obor a mai trecut încă o dată testul maturității.

Toată lumea s-a organizat exemplar. Au contribuit fiecare cu ce a putut. Inclusiv cu o porție din cei mai căutați mici din București, puși la dispoziție din proprie inițiativă de un antreprenor.

Azi, aici, cine vrea se poate vaccina. Ușor și rapid. Azi, aici, singurele dispute sunt despre cine va câștiga campionatul european. Azi, în cea mai mare piață din România, revenim împreună”, scrie Radu Mihaiu, primarul USR al Sectorului 2.