Neamț: Ioan Asaftei, indicații prețioase și fotografii frumoase

Ziarul nostru intenționează să creeze o rubrică intitulată „poze cu maimuța”.

Ideea ne-a venit în urma fotografiilor apărute în spațiul public și în care, Ioan Asaftei vicepreședintele CJ Neamț, apare lângă o investiție a celor de la Ministerul Transporturilor.

Publicitate

Nu obișnuim să-i lăudăm pe oamenii politici, dar să-i dăm Cezarului ce-i al Cezarului: implicarea în investiția pentru reabilitarea drumului Bicaz – Poiana Teiului, aparține lui Ionel Arsene.

Că acolo lucrează și firma cumătrului lui Arsene, e o altă poveste. Cert este că meritul pentru alocarea acestor fonduri este a președintelui CJ Neamț.

După ce ieri Ionel Arsene s-a pozat și filmat lângă șantierele deschise, astăzi a venit rândul lui Ioan Asaftei.

Acesta a ținut să menționeze că ALDE se află în coaliția de guvernare, lucru care îi dă și lui probitatea morala de a face poze la fața locului și de a ”tăia din moț” la începerea lucrărilor.

Probabil domnul Asaftei nu știe că partidul dumnealui vrea sa rupă alianța de guvernare daca Tăriceanu nu este uns candidat la președinție din partea PSD-ALDE, dar punem asta pe seama faptului că organizația Neamț e proaspăt dizolvată și e în urmă cu ultimele noutăți de pe plan central.

În orice caz, dacă Ionel Arsene a postat (doar) 24 de poze de la șantierul de pe Valea Muntelui, Ioan Asaftei a plusat la 30 fotografii, ba chiar în unele din ele gesticulând cu degetul spre echipele de muncitori ale cumătrului lui Ionel Arsene.

Având în vedere că șantierul va activa până la finalul anului 2019, pe DN 15, între kilometrii 242–286 (Poiana Largului – Bicaz), ne gândim serios sa introducem rubrica „poze cu maimuța”, pentru a permite tuturor politicienilor satisfacerea nevoilor de publicitate.

Mai jos, declarația lui Ioan Asaftei:
Da, dragi nemțeni! Pe drumul național DN15 Bicaz -Poiana Largului se lucrează din plin! Mulțumim coaliției de guvernare din care ALDE face parte pentru atenția acordată infrastructurii rutiere din județul NEAMȚ!”

Publicitate