Nelson Mondialu’ cere donații de la fani, ca să își pună termopane la vila din Cluj Napoca

Cunoscutul interlop clujean Nelson Mondialu a intrat în conflict cu fanii de pe rețelele de socializare, după ce a exagerat cu solicitările de donații. Nelson Mondialu este ”strâmtorat” financiar, după ce s-a apucat să își facă o casă în comuna Ciurila, lângă Cluj-Napoca.

Se pare că interlopul și-a vândut apartamentul din Mănăștur, a cumpărat o casă veche în Ciurila, unde își ridică o casă. El a demolat casa veche, dar a păstrat fundația de piatră, pe care își ridică vila. De când au început lucrările, Mondialu și-a înnebunit fanii cu solicitări de donații și cu clipuri prăpăstioase, în care anunță că dacă nu e ajutat vinde totul, notează stiridecluj.ro.

Publicitate

Vineri, a postat un mesaj pe Facebook în care cere bani pentru geamuri și țigle. El și-a lăsat și conturile unde să fie virați banii. Fanii au erupt, fiind zeci de comentarii negative, în care temutul interlop este acuzat că a ajuns un cerșetor.

”Ce oameni sunteți voi cei care le dați bani la trântori ăștia manglitori. Aveți prea mult, oameni buni! Munciți să-l țineți pe trântor? Nu vedeți cum își bate joc de oameni?”, ”A apărut o nouă specie de interlop…. interlopul cerșetor!”, ”Du-te dracului la muncă, că ești ditamai huiduma. Nu mai trăi de pe spatele altora, tu și familia ta”.

Fără a fi avut vreo slujbă în viața lui, Nelson Mondialu se mândrește online cum a furat din magazine și a înșelat lumea. Cu toate acestea și-a format un grup foarte mare de fani, care sunt impresionați de talentele lui. La live -urile pe care le face pe YouTube foarte mulți oameni îi trimit donații, altfel s-ar opri.

Publicitate