Nervos că soția și fiica nu îl lasă la amantă, bărbatul a cerut ordin de protecție împotriva acestora!

Supărare mare pe un ieșean.  În fața instanței, Liviu a susținut că de doi ani de zile, e terorizat de cele două.

„Dau dovadă de un comportament violent fizic şi verbal”, spune reclamantul în cererea depusă în instanţă săptămâna trecută, potrivit Ziarul Evenimentul.

Așa că a solicitat să se dispună partajarea folosinţei locuinţei şi interzicerea oricărui contact în ce-o priveşte pe Liliana. În ce-o priveşte pe Loredana, pretenţia lui a fost ca tânăra să fie evacuată din casă pentru o perioadă de şase luni.

Potrivit bărbatului, scandalul începe de fapt din cauza amantei pe care și-a făcut-o în timp ce soția și fiica sa munceau în Italia. Când s-au întors, la începutul lui iunie, cele două l-ar fi determinat să plece şi să stea în chirie, împreună cu iubita lui. De aceea, a solicitat ca pârâtele să-i achite 200 euro, contravaloarea cazării pentru luna respectivă.

Când femeile au plecat în Italia, bărbatul a revenit în casă. Pe 25 iulie, Liliana l-a sunat, i-a zis că se îmbarcă în avion şi va ajunge în câteva ore la Iaşi. Liviu a făcut o criză de nervi şi a devastat întreaga casă, a distrus uşile de la încăperi. Apoi a cerut ordin de restricție. Judecătorii i-au respins cererea de ordin de restricție ca nefondată.