”Noua generație”: puștoiacă de 15 ani, băută, luată cu Salvarea după un party! – VIDEO

O adolescentă în vârstă de 15 ani a fost transportată cu urgență la Spitalul de Pediatrie după ce a consumat excesiv alcool la o petrecere, iar o ceartă aprinsă cu iubitul ei a escaladat într-o situație care a necesitat intervenția Serviciului Județean de Ambulanță.

Potrivit surselor ePitești.ro, evenimentul a avut loc după ce tânăra a participat la o petrecere. La finalul distracției, în drumul spre casă, în zona Lidl Găvana, se pare că a izbucnit o ceartă aprinsă între adolescentă și iubitul său.

Publicitate

O martoră a observat scena și a sunat la numărul de urgență 112, semnalând posibilul consum excesiv de alcool și starea de vomă a tânărului.

În momentul în care echipajul de intervenție al Serviciului Județean de Ambulanță a ajuns la fața locului, starea adolescentei se înrăutățise, iar aceasta efectiv ar fi început să vomite. Ca urmare a acestui incident, tânăra a fost preluată de echipajul medical și transportată de urgență la Spitalul de Pediatrie pentru îngrijiri și monitorizare atentă.

Mihai Dragomirescu, purtător de cuvânt al SAJ Argeș, a confirmat incidentul și a dezvăluit că au primit un apel la 112 privind posibilul consum de alcool și stări de vomă ale tinerei. Cu toate acestea, reprezentanții Serviciului Județean de Ambulanță nu au oferit detalii suplimentare cu privire la starea actuală a adolescentei sau la evoluția sa ulterioară.

Publicitate