Nu e glumă! Celebra Delia Matache a rămas corigentă la muzică în timpul școlii

Delia Matache a fost o rebelă fără pereche în tinerețe, dar asta nu e o noutate. Mama juratei de la iUmor, cântăreața de muzică populară Gina Matache, a făcut câteva dezvăluiri în premieră despre celebra vedetă.

Invitată la Teo Show, Gina a participat la un test de întrebări și răspunsuri scurte, care au scos la iveală câteva lucruri interesante despre cele două fete care sunt ca niște îngeri pentru ea, Oana și Delia, transmite fanatik.ro.

Gina a mărturisit că Delia era foarte obraznică pe băncile școlii și a rămas corigentă fix la muzică, artă din care azi își câștigă existența.

„Era obraznică. A rămas corigentă la cor, dacă vă vine să credeți. De ce? Păi clenfănea gumă de mestecat la oră. Odată, profesoara i-a pus-o în păr, ca să o învețe minte. I-a făcut părul mototol, apoi i-am scos-o cu foarfeca”, a dezvăluit Gina Matache.

Apoi, mama Deliei a mai spus și cum erau cele două surori în copilărie. Delia era tot timpul oaia neagră a familiei sau, mai frumos spus, copilul care intra mereu în belele.

„Delia cheltuia mai mulți bani. Bine, nu aveam bani atunci. După aceea, când s-a făcut Oana mai măricică, s-au schimbat lucrurile”, a mai declarat Gina Matache.

Naturalețea cu care a vorbit Gina nu este tocmai pe placul Deliei. Cântăreața de muzică populară a mărturisit că fiica ei i-a reproșat de mai multe ori ca atunci când este invitată în vreo emisiune de televiziune să nu mai vorbească despre ea căci spune numai prostii.

Gina nu s-a putut stăpâni nici la apariția din emisiunea de la Kanal D și cu siguranță fiica ei o va ”urechea” când se vor revedea.