Nu reușești să cureți un pește de solzi? Spălătoriile self-service îți stau la dispoziție! – VIDEO

Un tânăr inventiv a atras atenția pe rețelele de socializare printr-o metodă inedită și ironică de curățare a peștelui de solzi. Prin intermediul unui clip video amuzant, el demonstrează cum să rezolvi această sarcină aparent neplăcută la o spălătorie self-service.

Într-un mod creativ, tânărul și-a fixat peștii pe o bucată de scândură, iar apoi a recurs la un dispozitiv din spălătorie, numit piston cu jet de apă cu presiune înaltă.

Publicitate

Cu o mișcare precisă și amuzantă, jetul puternic de apă elimină solzii de pe suprafața pielii, dând impresia că aceștia sunt „curățați” ca într-o bucătărie obișnuită.

Deși clipul video are o notă ironică și amuzantă, tânărul reușește să sublinieze o problemă des întâlnită în bucătărie – curățarea peștelui de solzi poate fi o sarcină dificilă și neplăcută pentru mulți oameni. Metoda sa inedită poate fi o soluție amuzantă și rapidă pentru cei care nu doresc sau nu știu cum să facă acest lucru în mod tradițional.

Totuși, este important să reținem că curățarea peștelui de solzi cu un jet de apă cu presiune poate fi o opțiune doar în scopuri amuzante și nu înlocuiește o curățare adecvată și sigură.

 

@manoligrigore0♬ original sound – Manoli Grigore

Publicitate