Numerologia ”altfel” – o analiză mai profundă. Cifrele destinului de la 12 la 17

În județul Neamț se află unul din cei mai preocupați oameni de studiul numerologiei, al tainelor tarotului, reflexoterapiei, astronomiei, radiesteziei, a medicinii naturiste și, în general, a lucrurilor și fenomenelor paranormale.

Ioan Bujor are 67 de ani, este originar din Vatra Dornei, iar de 13 ani a venit în zona Târgu Neamț pentru a-și găsit liniștea pe care o căuta de mult.

Publicitate

În cadrul mai multor episoade, vom prezenta scrierile domnului Bujor care în final vor face obiectul unei cărți care va fi publicată, având ca subiect – ”Numerologia altfel”. Astăzi continuăm cu cifrele de la 12 la 17.

Cifra 12

Cifra 12 (douasprezece): Asa ca ne vom intoarce la cifre si anume cifra 12. Aceasta cifra primita in dar ca predestinare demasca evenimente mai putin violente ca cifra 11 dar si multa precautie la interpretare caci este o cifra mai seaca in raspunsuri, de aceea se si denumeste sacrificiul inteles si gestionat prin asa fel incat sa lase cat mai putine urme dureroase si de neinteles. (Mai ales cele lasate de cifra 11 ): Crime, cutremure, razboaie, folosire armelor tot mai sophisticate.

Boli: boli profesionale, boli fara de leac. Cifra 12 ne va demasca in ce fel sa ne recuperam dupa aceste ” fenomene ” mai sus descrise .

Cifra 12 (douasprezece) reprezinta sacrificiile de dupa influenta cifrei 11, refacere , reconstructie, bilantul, resemnarea sau nu, fecundarea, setea, foamea, lacrimile, tanguirea, blestemele, razbunarea, cainta, umilinta, acceptarea si nu in ultimul rand rasismul.

Profesii: meteorolog,  chirurgii ce amputeaza, primul ajutor acordat unei entitati, toti cei ce ajuta fara o plata,  toate aceste intamplari si efecte demascate prin  cifra 11, care fac trimitere pentru a invata din situatiile dificile. Preintampinand aceste fenomene/ intimplari,  diminuindu – le efectul lor.

Cifra 13

Cifra 13 (treisprezece). Aceasta cifra primita in dar ca predestinare este o cifra ( dar ) ce foarte multi dintre Oameni o au. As putea spune ca este ca  o forma si posibilitate de a evolua pe  scara valorica a Sufletelor.

Deci, trebuie inteles ca nu este o pedeapsa ci o scara pe care noi trebuie sa urcam caci la capatul scarii gasim reperul, ca ne – am invatat lectiile, ne – am inteles menirea si am acceptat reformarea, prin acest fenomen- transformarea superioara la care am ajuns, si la care mai avem (sau nu) posibilitatea sa fim elevi si buni invatacei (desavarsirea).

Pozitiv: Actiuni Inteligente bazate pe cunoastere . Intelegerea cu adevarat a acestei cifre ca predestinare: rolul nostru ca entitati si ca mesageri ai timpului , ai sensului . Transformarea fenomenelor amenintatoare, distructive in fenomene ajutatoare cum ar fi vanturile, valurile ,energia  focului , mai ales energia nucleara, energia Solara si, cel mai performant ,crearea Perpetuum mobile.

Negativ: Este exact contrariul Pozitivului de mai sus, Hirosima, Nagasachi, Cernobil si toate celelalte posibile exemple pe care le – am dat.

Boli : contaminarile otravirile toxicomaniile exploatarile Omului de catre Om si a naivitatii si increderii generale, collective. boli ale Sufletului fara leac , autodistrugere, zestre genetica Atlanta foarte putina ori deloc.

Cifra 13(treisprezece), in concluzie:  Transformarea fenomenelor distrugatoare in fenomene mai putin distrugatoare / nedistrugatoare pentru Om si Viata. Stapanirea prin cunoastere, folosirea cunostintelor in mod benefic vietii. Elementul cunoasterii este obligatoriu exprimat de cifra 3 si elementul actiune exprimat de cifra 1 .

Ca profesii: creatorii medicamentelor ,  chimistii si actiunea lor unde se poate utiliza cu inteligenta chimia. Exemplu Negativ: cernobal – prin cunoastere putem sa controlam viata neexponandu – ne pericolelor.

Transformarea prin cunoastere a  elementelor periculoase si dominarea lor .Energia obtinuta prin ardere, caldura Soarelui, durerea fizica a caror origine nu este cunoscuta care in fapt se numesc boli predestinate ( prin cunoastere putem merge mai departe in Viata .. elementele materiei ca instrument de ajutor).

Cifra 14

Cifra 14 (patrusprezece). Aceasta cifra primita in dar ca predestinare demasca Actiune, miscare sanatoasa iar ca plan general Perpetuarea tuturor speciilor, migrare, adaptare, asa cum le cunoastem de exemplu ca marile migratii, de la cele mai mici forme de viata la cele mai uriase. Insa cel mai subtil si cu impact inca  necunoscut : migratiile continentale .

Pozitiv: Actiuni motrice necesare vietii sigure ce dau o mai buna si  mai rapida schimbare de informatii dar si deplasare fizica necesara studiului Vietii si ca forma de a vedea, cunoaste cat mai mult Pamantul, Cosmosul. Si mai bine: Actiuni motrice pentru a mentine corpurile sanatoase .

Negativ: Tot ce actioneaza Oamenii pentru a distruge ceea  ce de fapt ei nu au construit. Accidentele de tot felul provocate de actiunile pripite ale Oamenilor si acele urmari traite cu suferinta dar care nu duc la schimbarea Hotararilor dusmanoase si doar ca effect al turmei de unde provine de a migrat candva . vaduvit de acele gene ale inteligentei Atlantilor,” neinzestrati si porniti in Haita primitiva si nebuna “.

Cifra 14(patrusprezece): Regenerarea = perpetuarea tuturor speciilor, a tuturor speciilor Pamantene din care facem si  noi parte , Pamantul intr – un tot inseparabil , in Cosmosul infinit. In Natura nimic nu se pierde , nimic nu se castiga, totul se tranforma, ce de fapt se numeste regenerare. Tot ce am scris la cifra 13 plus alte sute de exemple se continua la 14 doar ca interesurile sunt mai profunde, mai filozofice , dupa zestrea pe care o avem.

Aici se regasesc sporturile de echipa ca miscari ca munca, profesiile stabile.

Boli: bolile locomotorii ireparabile (handicapurile) , accidentele rele de munca, auto , accidentele vietii.

Ca profesii: bunii soferi, bunii mecanici etc. In concuzie, cifra 14 ne obliga prin cunoasterea elementelor care ne pot duce in a elimina aceste pericole.

Cifra 15

Cifra 15 (cincisprezece). Aceasta cifra primita ca predestinare este un dar mai ”complicat ”.

Pozitiv: Lumina, Soarta buna.

Negativ: Intuneric, Fatalitate.

Pozitiv: luminare constienti de rostul vietii si a fenomenelor ce au loc in jurul nostrum ( mai ales cele bune pe care vom cauta sa le cultivam  sa devina mai bune, mai folositoare necesare mentinerii armoniei Universale ,conditia de a mai exista pe mai departe in Viitor ), de fapt continuatorii acelor Oameni cu gene Atlante, cei ce vor eliminarea primitivismul existent ( cum ar fi unele exemple in Politica, Religii , Educatie, Medicina,  si, mai ales, protectorii Mediului ( garantie ca viata  sa se perpetueze pe Terra) .

Negativ:  toti cei care nu ne– am inteles rostul si menirea noastra, de  ne comportam fara minte. Distrugem tot in jurul nostru, mai exact actionam sinucigas. Prin focul pasiunilor desarte si fara un sens logic, ceea ce ne face sa ne punem singuri piedici in a trai corect, lupta de la noi putere de a face bogatii cu orice pret si crime condamnabile .

Boli: boli fara leac date de ghizii Cosmici pe care nu – I recunoastem si nu – I respectam . Eu nu voi folosi cuvantul legei  karmei caci nu se raporteaza la noi , ci  la acele culturi care se ghideaza cu aceste cuvinte . Insa, pe parcursul urmatoarelor descrieri , voi puncta corect sensul real al acestei forme de numerologie.

Cifra 15(cincisprezece): Lumina ori Intuneric?Pozitiv ori Negativ? Soarta buna ori Fatalitate? Iluminare, constient de rostul Vietii si al fenomenelor ce au fost/sunt in jurul nostru? . Cine suntem noi Oamenii? Discriminatori,analizatori ? Buni profesionisti, cei ce cunosc Cosmosul, Natura.

Noi care suntem preferatii Cosmosului si cat de mult suntem noi constienti de lucrul asta? Caci, in cazul asta, noi Oamenii suntem cateodata cenusa de potasiu asupra Vietii . Rezultatul supei chimice ce ne ia cu ea si am putea sa ne raportam mai bine la influentele naturii sanatoase( respectful naturii). Iluminarea inseamna esenta cunoasterii iar cunoasterea este rezultatul educatiei.

Cifra 16

Cifra 16 (sasesprezece). Aceasta cifra primita in dar ca predestinare exprima Omul si familia sa prospera , bine inchegata , avand asigurate cele necesare traiului.  Intelegand ca trebuie sa aiba strictul necesar, constienti fiind ca Omul face averile si ca averile dezumanizeaza. Instinctele Primare domina la cei ce le lipseste gena inteligentei Atlante .

Pozitiv: Toti acei ce prin activitatea lor asigura echilibrul cantitate de Hrana si Natura sa fie protejata , de la cele mai mici vietuitoare pana la ozonul care ne protejeaza pe noi. Nu distruge ca sa nu fie distrus Universul .

Negativ: Boli digestive date de avarism.

Aceasta cifra 16 (sasesprezece) : adevar, credinta, speranta, . Aceasta cifra ne arata ca doar cunoscand adevarul si utilizandu- l cu credinta, ca este bine ce se petrece, atunci speranta ne da taria si sensul continuitatii.

Cifra 16(sasesprezece) : Accidentele si catastrofele ce au loc in jurul nostrum, caci asa le percepem noi. Ele sunt bine calculate si bine calculate ca sa aiba loc la momentele date. Aici trebuie sa fim foarte atenti de a nu cadea in ispita ca noi stapanim Natura cand de fapt Natura ne stapaneste pe noi si Mama Geia(Pamantul). Mama Geia e in continua transformare , isi modifica continuu trupul Mamei Geia .

Boli: consumatorii de droguri, alcool( toate le regasim la cifra 16).

fabrici de armament de la tepusa la arma nucleara.

Profesii: scafandrii

Cifra 17

Cifra 17 (saptesprezece). Aceasta cifra exprima/demasca accidentele catastrofale ce au loc in jurul nostru . Insa asa le percepem noi, caci ele au loc ca proces al continuiei transformari Cosmice.

Aceasta cifra primita in dar de noi ca predestinare este tocmai pentru ca vom intelege fenomenele, le vom anticipa si le vom putea determina sa se manifeste ca o energie folositoare noua.

Catastrofele Naturale – trebuie sa invatam sa le gestionam inteligent, caci intotdeauna ne va da o cale de a ne reface, chiar si din situatiile ce par fara iesire, rezolvare benefica . Aceasta cifra mai exprima / demasca ce au facut Oamenii din zilele apropiate ca timp doar ca ei sunt si au fost Oameni primitivi . Ii gasim foarte comozi , stau si otravesc aerul si spurca Pamantul cu prezenta lor.

Aceasta cifra reprezinta si ea adevar, credinta, speranta, in sensul urmator. Adevarul este relativ , credinta este mai aproape de adevar. Speranta da, este un adevar, un fel de credinta, temelie de baza pentru cei ce vor sa inceapa ceva ce vor duce la succes , dar si negativa cand avem un plan ca prin actiuni  vom obtine succesul dorit, adevarul este mult mai dureros , caci am impresia minciuna care este mult mai adevarata decat adevarul.

Speranta este esenta de baza pentru a ne mobiliza , pentru a invinge minciuna, frica, si credintele fara temei. Frizeaza foarte mult cu egasmul cu ranchiuna, sperjurul. Speranta si frica, moartea cu o ultimate, apoi gata (cortina) .

Profesii: Avocatul, Martorul mincinos de profesie, ascunzatorul ce promite, adevaruri ticaloase Bolile: boli ce au ca baza minciuna. Speranta da Vietii posibilitatea de a se perpetua. In mod judicios, adevarul ori minciuna, autodistrugerea prin fenomenul dementa ascunsa.

*va urma..

Publicitate