O adolescentă de 15 ani, la volanul unei mașini de teren, intră cu viteză prin gardul unei case! – VIDEO

O cameră de supraveghere a surprins momentul șocant în care o mașină condusă de o adolescentă în vârstă de 15 ani intră cu viteză prin gardul unei locuințe din satul Curtișoara, din Bumbești Jiu, județul Gorj.

Accidentul, care a avut loc acum câteva zile, a fost făcut public prin imagini video recent. Potrivit Poliției Gorj, adolescenta a luat mașina unchiului său fără ca acesta să știe.

Publicitate

„Politiștii din cadrul Poliției Orașului Bumbești Jiu au fost sesizați prin apelul unic de urgență 112 de un bărbat din comuna Mușetești despre faptul că nepoata sa de 15 ani a plecat de acasă conducând un autoturism. Ulterior, unchiul minorei a revenit cu un apel, sesizând faptul că minora de 15 ani din comuna Mușetești a fost implicată într-un eveniment rutier”, au declarat reprezentanții Poliției Gorj.

Odată ajunși la locul incidentului, autoritățile au constatat că „minora, în timp ce conducea o autoutilitară pe Drumul Comunal din satul Curtișoara, din orașul Bumbești Jiu, într-o curbă la dreapta, a pierdut controlul direcției de mers și a intrat în coliziune cu un stâlp de electricitate, fiind ulterior proiectată în curtea unui imobil”.

„În urma evenimentului, minora a suferit răni și a fost transportată la spital pentru a primi îngrijiri medicale specializate. Conducătoarea autoutilitarei a fost testată cu aparatul etilotest și cu aparatul drugtest, iar rezultatele au fost negative.

De asemenea, în urma verificărilor efectuate de polițiști, s-a constatat că minora nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule”, au adăugat autoritățile.

Această întâmplare nefericită atrage atenția asupra necesității respectării regulilor rutiere și a pericolului reprezentat de conducerea vehiculelor fără permis. Incidentul subliniază importanța educației rutiere și a conștientizării riscurilor la care se expun atât șoferii neexperimentați, cât și ceilalți participanți la trafic.

Publicitate