O Asociație a Medicilor de Familie solicită VACCINARE ÎN MASĂ, OBLIGATORIE AntiCovid

Patronatul Protecției și Medicinei Familiei ”FAMILIA” solicită Guvernului României vaccinarea în masă, obligatorie pentru cetățenii României.

Prin intermediul unei adrese către Ministrul Sănătății, medicul Adrian Tatu, președintele Patronatul Protecției și Medicinei Familiei ”FAMILIA”, solicită transmiterea Ordinului ministrului prin care s-a declarat Epidemie Covid-19 în România.

Publicitate

În aceeași adresă, înaintată în urmă cu o săptămână, se solicită un spor Covid-19 pentru toți medicii de familie din România și personalului sanitar asociat care și-au desfășurat activitatea în condițiile speciale din starea de urgență, conform legii.

Mai mult decât atât, acesta spune căUnitățile de asistență medicală primară/Medicină de familie reprezintă structurile strategice ce vor interveni pentru eradicarea epidemiei Covid-19 cu mare probabilitate prin VACCINARE ÎN MASĂ, OBLIGATORIE.

Vă rugăm să inițiați planul de organizarea acestei VACCINĂRI ANTI COVID-19 prin care fiecare Unitate de Medicină de Familie să primească un avans de minim 3000 Euro pentru a se putea organiza specific avându-se în vedere că este cea ma amplă campanie de vaccinare din istoria României în condiții speciale.

Medicul Adrian Tatu mai este cunoscut opiniei publice prin încercarea de incendiere a drapelul României din interiorul Arcului de Triumf. În viziunea lui, acesta nu avea nici dimensiunile “legale” și nici culorile în nuanțe potrivite.

În 2017, Serviciul Român de Informații l-a reclamat pe medicul respectiv pentru folosirea fără a avea dreptul, a însemnelor SRI.

Procurorii de la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie au decis, în aprilie 2017, că „fapta nu este prevăzută de legea penală” şi că folosirea însemnelor Serviciului Român de Informaţii ţine de fapt de latura civilă, fiind legată de protecţia unei mărci. Magistraţii nu au lămurit, însă, cum rămâne cu pretinsa colaborare cu SRI a lui Adrian Tatu.

Publicitate