O badantă româncă a întreținut relații cu un bătrân italian, i-a făcut poze, apoi l-a șantajat!

Supranumită „badanta diabolică” în presa din Italia, o româncă, în vârstă de 42 de ani, a fost condamnată definitiv la o pedeapsă de 3 ani și 4 luni de închisoare după ce a fost găsită vinovată de șantaj, în Italia.

Românca ar fi făcut fotografii compromițătoare unui pensionar și ar fi cerut bani pentru a nu le publica online, informează stiridiaspora.ro.

Faptele datează din 2016, iar în luna iulie 2020 Tribunalul Scaliger a condamnat-o la 3 ani și 4 luni închisoare pe lângă o amendă de 800 de euro. Un verdict care a fost reconfirmat ieri în apel la Veneția, Italia.

Potrivit acuzațiilor, badanta româncă ar fi ajuns la Verona de la Genova. Pensionarul ar fi avut cu ea o relație sex.uală destul de „animată”. În timpul relației, fără să știe el, românca ar fi făcut și o serie de fotografii în ipostaze compromițătoare, cerând, apoi, 300 de euro ca să nu publice fotografiile pe net.

În acel moment pensionarul s-ar fi grăbit să o scoată din casă, dar ea ar fi început să-i zgârie fața cu unghiile.

Câteva zile mai târziu, pensionarul de 88 de ani avea să primească un telefon în care „badanta diabolică” îi spunea că a publicat acele fotografii pe internet, modificate corespunzător pentru a le face mai compromițătoare.

Îngrozit, ar fi decis atunci să-i dea 300 de euro pentru a ieși din acea situație jenantă, dar peste câteva zile ar fi crescut prețul și i-ar fi cerut 650 de euro. Pensionarul a acceptat să o întâlnească lângă gara Porta Nuova, unde i-ar fi dat cei 650 de euro conveniți, dar imediat după schimb carabinierii au intervenit și au arestat-o ​​pe femeie.

Aceeași româncă a mai fost denunțată și înainte de această condamnare. Carabinierii au descoperit că „badanta diabolică” l-ar mai fi șantajat și pe un inginer din Genova pentru care a lucrat ca îngrijitoare.