O bandantă româncă riscă închisoare pe viață! Bătrânul ucis i-a promis că se va căsători cu ea și că-i va lăsa toată averea

Se cere închisoare pe viață pentru o badantă româncă, în vârstă de 26 de ani, care l-ar fi ucis pe pensionarul de care avea grijă, în vârstă de 89 de ani, care i-a promis că se va căsători cu ea și că-i va lăsa toată averea, informează stiridiaspora.ro.

Dana Mihaela C. a fost „trădată” de o panglică cu care ar fi legat încheieturile victimei. Arcul cu care au fost legate încheieturile victimei de scaun i-a îndreptat imediat pe anchetatori înspre româncă.

Confidențele făcute unui prieten, interceptările telefonice din închisoare, alături de analiza celulelor telefonice care au reconstituit traseul și, în final, găsirea mașinii victimei au făcut-o pe procuroarea Cecilia Baravelli să nu aibă îndoieli asupra făptuitorului crimei.

Pedeapsa cerută, așadar, este cea maximă: închisoare pe viață. Românca a fost arestată pe 20 noiembrie 2020, potrivit procurorului, sub acuzația că l-a torturat și ucis pe Michelangelo Marchese, în vârstă de 89 de ani, în noaptea dintre 11 și 12 iulie 2020. Bătrânul nu numai că a angajat-o ca îngrijitoare, dar i-a promis că se va căsători cu ea și că îi va lăsa moștenirea.

Dana Mihaela a intrat în vizorul autorităților italiene în luna iulie 2020 după ce bătrânul pe care aceasta îl asista a fost găsit mort, în casă, cu mâinile și picioarele legate.

Cel care a făcut macabra descoperire a fost fiul vârstnicului, impacientat că de câteva zile părintele lui nu îi mai răspunde la telefon.

Potrivit anchetatorilor, badanta româncă ar fi plănuit crima în mai puţin de 24 de ore. Femeia l-ar fi torturat pe pensionarul pe care îl îngrijea ca să-i spună unde ţine banii. După ce ar fi luat banii şi l-ar fi ucis pe bărbat, Dana Mihaela ar fi fugit cu maşina acestuia, pe care, ulterior, i-ar fi dat-o unui cunoscut ca să scape de ea.

În România, badanta româncă era căutată de polițiști pentru furt din locuințe.