O bătrână de 74 de ani a tâlhărit o altă bătrână de 89 de ani, după ce a adormit-o cu diazepam în cafea!

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava au anunțat că au finalizat ancheta și au trimis în judecată o inculpată în vârstă de 74 de ani, recidivistă.

Bătrâna din Suceava este cunoscută ca o expertă în tâlhării prin adormirea victimelor. În ultimii ani, aceasta s-a ”afirmat” prin mai multe tâlhării produse pe raza județului din nord-estul țării.

Potrivit presei locale, în 2013, femeia în cauză comitea o primă faptă în Suceava. Anchetatorii spun că la vremea respectivă femeia îşi racola victimele din anunţurile matrimoniale, le adormea cu tot felul de somnifere şi sedative, după care le lua toate bunurile de valoare şi dispărea.

MonitorulSv.ro notează că femeia a fost condamnată de mai multe ori la închisoare, fiind trimisă la penitenciar de şase ori pentru acest gen de tâlhărie.

Aceasta a primit 12 ani de închisoare, însă fiind trecută de vârsta de 60 de ani, a beneficiat de posibilitatea de a executa doar o treime din pedeapsă.

De îndată ce a ieșit de după gratii, bătrâna și-a reluat activitatea infracțională. În octombrie 2020, femeia a tâlhărit o vârstnică de 89 de ani. A aplicat metoda care a consacrat-o.

Iată cum a acționat infractoarea din Suceava, conform procurorilor:

”La data de 21 octombrie 2020, ora 11.00, fiind în imobilul persoanei vătămate G.E., în vârstă de 89 de ani, situat în municipiul Suceava, persoană de care avea grijă de trei zile, a servit-o pe aceasta cu o cafea în care i-a pus o substanță narcotică ce conținea diazepam, împrejurare în care persoana vătămată a adormit profund timp de aproximativ trei ore şi, profitând de aceasta, a sustras bani dintr-o poșetă ce era pe un fotoliu din sufrageria imobilului, precum și mai multe bijuterii din aur din buzunarul unui palton, acţiuni prin care a produs un prejudiciu prejudiciu în valoare de 6.750 lei, care nu a fost recuperat până în prezent”.