O cameristă și-a ucis prietena de 18 ani, a pus-o într-un troler și a abandonat-o în parc! – FOTO

În urma unui tragic incident petrecut în stațiunea Saturn din Mangalia, o fată în vârstă de 18 ani și-a ucis prietena după o criză de nervi, după cum dezvăluie ancheta în curs de desfășurare. Cele două tinere erau colege de muncă, ocupând posturile de cameriste la un hotel din zonă.

Sâmbătă seara, în timpul unei discuții în camera hotelului în care erau cazate, agresoarea a acuzat-o pe prietena sa că își înșală iubitul și că era obosită să-i acopere minciunile în fața acestuia.

Publicitate

Confruntarea a escaladat rapid și a culminat cu acte de violență extremă. Agresoarea a lovit-o pe victimă cu sălbăticie și apoi a folosit un cuțit pentru a-i tăia gâtul, provocându-i moartea într-un mod șocant și înfiorător.

După comiterea crimei, agresoarea a decis să scape de cadavrul prietenei sale. Ea a mărturisit ulterior polițiștilor că a îndesat corpul într-un troler și a chemat un taxi. Împreună cu taximetristul, s-a îndreptat spre parcul Tosca din Mangalia.

Imaginile surprinse de camerele de supraveghere administrate de Primăria Mangalia au surprins momentul în care femeia suspectată de crimă târăște trolerul cu cadavrul spre o bancă din parc, unde l-a abandonat.

Duminică dimineață, un pescar a descoperit în mod tragic corpul victimei în parc, într-o stare extrem de dezolantă. Polițiștii au intrat imediat în alertă și au reușit să identifice agresoarea. Aceasta a revenit la hotelul unde lucra, aparent nepăsătoare față de atrocitatea comisă, încercând să șteargă orice urmă a faptei sale.

În cele din urmă, tânăra suspectată de oribila crimă a fost adusă în fața procurorilor, unde a recunoscut fapta săvârșită. Ea a explicat că a fost condusă de furie și frustrare față de minciunile și înșelăciunile prietenei sale, la care era obligată să fie complice.

Tânăra a fost reținută de autorități și urmează să fie supusă procesului penal pentru crimă. Între timp, comunitatea din Mangalia rămâne șocată și profund afectată de această tragedie neașteptată.

Publicitate