O companie lansează „Vacanţa surpriză”, unde călătorii nu ştiu destinaţia, de la 422 $

O companie aeriană a lansat un pachet de „Vacanţe surpriză” unde călătorii nu ştiu destinaţia unde pleacă Pe fondul pandemiei Covid-19, toate călătoriile sunt puse sub semnul întrebării.

Aceasta a decis să folosescă incertitudinea în favoarea sa. Air New Zealand lansează programul „Mystery Breaks”, unde călătorii plătesc o taxă fixă ​​pentru a rezerva un pachet de vacanţă întreg cu compania aeriană şi sunt de acord să nu-şi afle destinaţia decât cu două zile înainte de plecare, relatează mediafax.ro.

Vacanţele supriză care încep de la 422 de dolari, permit călătorilor să aleagă din trei niveluri – Great, Deluxe sau Luxury. Călătorii vor selecta datele pe care doresc să călătorească şi un loc în care nu sunt interesaţi să meargă, conform CNN.

Compania aeriană zboară către 20 de destinaţii din Noua Zeelandă. Noua Zeelandă a reuşit să învingă coronavirusul, dar rezidenţii nu pot călători în afara ţării, cu excepţia câtorva state australiene, fără a intra în carantină sau a lua alte măsuri de securitate la întoarcere.

Potrivit Ministerului Sănătăţii din Noua Zeelandă, ţara a avut în total 1.531 de cazuri confirmate de coronavirus în interiorul graniţelor sale şi doar 25 de decese. Restricţiile la nivel naţional au fost ridicate în iunie.

În prezent, nu există limite pentru călătoriile interne. În timp ce graniţele ţării rămân închise pentru aproape toţi vizitatorii, cel mai eficient mod de a stimula sectorul turistic este încurajarea localnicilor să călătorească pe plan intern.

Publicitate