O concurentă de la ”Mireasa” a ajuns la spital, în comă alcoolică, după ce a băut până a leșinat în baie!

Situație neașteptată în casa „Mireasa”, show-ul matrimonial difuzat la Antena 1. Concurenta Miruna a ajuns la spital după ce a consumat prea mult alcool, informează Libertatea.ro.

Simona Gherghe a fost îngrozită când a aflat veștile din partea producției. Pentru show-ul matrimonial de la Antena 1 se filmează 24 din 24, iar o situație neașteptată a avut loc într-una dintre seri după o petrecere în casa „Mireasa”.

Publicitate

Miruna a leșinat în baie după ce a consumat prea mult alcool. Concurenta a fost transportată de urgență la spital, după ce a fost găsită inconștientă în baie de una dintre colegele sale din emisiune.

Simona Gherghe: n-am vrut să vă șochez cu imaginile astea, dar chiar a fost grav. Și sper să fie ca o lecție. Știi ce scrie pe biletul tău de externare? Doamna doctor a scris cu litere mari: ‘STOP ALCOOL!.

Cine știe ce și-au imaginat oamenii ăia, când ești cu diagnostic etilism acut, deci, erai în comă alcoolică. La un pas de atac de cord, puteai să faci stop cardiac”, a reacționat prezentatoarea, în direct.

Concurenta susține că nu își mai aduce aminte ce s-a întâmplat și i-a fost foarte rușine să privească imaginile cu ea în starea respectivă. Miruna a declarat că nu consumă de obicei alcoolice, însă de data aceasta a băut prea mult într-un timp foarte scurt.

Publicitate