O consilieră PSD s-a les cu coaste rupte și traumatism cranian după ce a fost bătută în sediu de colege

Bătaie în toată regula în sediul PSD Cluj, unde un consilier local a încasat niște lovituri pentru care a avut nevoie de îngrijiri medicale! Nu de alta, dar nu a fost bătută de o rivală, ci de trei colege de partid, notează stiripesurse.ro!

Din primele informații, Anca Ciubăncan a fost ar fi fost bătută chiar în sediul PSD Cluj Napoca, organizația municipală, de alte trei femei, între care Angela Sacaliș și Evelina Milea, președintele organizației de tineret al PSD Cluj, anunță Foaia Transilvania.

Publicitate

La fața locului a intervenit și un echipaj de la Poliția Cluj Napoca. Potrivit surselor noastre, consiliera locală le-ar fi reproșat celor trei activiste ale PSD, că fumează în sediul partidului ia acest lucru este ilegal. La scurt timp, aceasta a fost împinsă și în cădere a dat cu capul de asfalt.

De la UPU s-a transmis că Anca Ciubăncan a suferit un traumatism cranian și că primește tratamentul medical adecvat pentru astfel de situații. Medicii au mai comunicat că aceasta se exprima foarte greu și nu pare prea cooperantă.

În plus, medicii susțin că radiografia toracică efectuată doamnei Ciubăncan evidențiază care are câteva coaste rupte, notează foaiatransilvana.ro.

Publicitate