O cunoscută sportivă spune că i-au crescut sânii în urma vaccinului! (FOTO)

Ebanie Bridges, o pugilistă profesionistă din Marea Britanie, susţine că datorită vaccinului i-au crescut sânii. Sportiva are un palmares de invidiat în box, 7 victorii, dintre care trei prin KO și nicio înfrângere.

O sportivă de top susține că i-au crescut sânii de la vaccin. Ebanie Bridges are un palmares de invidiat în box, 7 victorii, dintre care trei prin KO și nicio înfrângere. Pe lângă sport, Ebanie Bridges și-a deschis o afacere vânzând șosete folosite, care îi merge de minune!

Sportiva este cunoscută atât pentru performanțele sale, dar și pentru decolteul său generos, cu care se mândrește la fiecare ocazie, pe rețelele de socializare.

Cu una dintre cele mai recente a devenit virală, după ce a glumit pe seama vaccinului, punând pe seama acestuia faptul că i s-ar fi mărit sânii!

Ebanie Bridges a început anul în forță pe rețelele de socializare. A scris pe Twitter că datorită vaccinului i-au crescut sânii. „La naiba, Pfizer! Nu o să mint, simt că sânii mei sunt uriași în ultima vreme.

Trebuie să fie de la vaccin, totul începe să aibă sens”, a scris Ebanie Bridges. Într-un comentariu postat ulterior, Ebanie Bridges a pus și o captură a unui articol în care scria „femeile susțin că li s-au mărit sânii după vaccinarea cu Pfizer”.