O educatoare amenință cu copil că-i pune pe colegii lui de grupă să-l bată!

Noi înregistrări șocante au generat revoltă în spațiul public după ce o educatoare din Ploiești a fost înregistrată în timp ce țipa la un copil și îl amenința că îi va pune pe alți colegi de grupă să-l bată.

Părinții au fost profund îngrijorați de atmosfera sumbră în care copiii lor se întorceau acasă după programul de grădiniță.

Publicitate

Unul dintre copii chiar a încercat să își informeze părinții despre comportamentul abuziv al educatoarei din cadrul Grădiniței numărul 47 din Ploiești. Cu toate acestea, copilul s-a abținut să ofere mai multe detalii, temându-se să nu fie din nou certat de cadru didactic.

Înregistrările audio au dezvăluit că educatoarea nu doar că a folosit un ton agresiv și a amenințat copiii, dar, potrivit rapoartelor, chiar i-ar fi lovit pe aceștia. Într-un schimb de replici șocant, educatoarea l-a acuzat pe copil că minte, sugerând că este imposibil să fie agresată de către doamna Mirela.

După ce părinții au ascultat aceste înregistrări, speriați și indignați, s-au adresat conducerii grădiniței pentru a clarifica situația. Cu toate acestea, se pare că nu au fost luate măsuri adecvate din partea instituției.

Mai mult, se pare că și alte educatoare sau îngrijitoare de la aceeași grupă adoptă metode brutale de a-i educa pe copii, conform relatărilor părinților. Unii părinți au mărturisit că educatoarele ar fi cerut sprijin și susținere din partea anumitor părinți după ce s-au aflat de existența acestor înregistrări.

În fața acestor evenimente șocante, oamenii cer cu fermitate ca educatoarea responsabilă să fie schimbată, iar instituția să ia măsuri ferme pentru a asigura siguranța și bunăstarea copiilor aflați sub îngrijirea sa.

Publicitate